«Βροχή» τα τροχαία ατυχήματα – Δύο εκτροπές μέσα σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο

βροχή-τα-τροχαία-ατυχήματα-δύο-εκτ-925808
φωτό αρχειου

Αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο νομό Ηρακλείου, με εκτροπές αυτοκινήτων χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες.

Αναλυτικότερα, τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το απόγευμα, στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου – Ηρακλείου, στο ύψος του «Κακού Όρους», μετά το παλιό ΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία υπήρξε μία ακόμη εκτροπή οχήματος, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Επίσης τροχαίο ατύχημα συνέβη και στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, με εμπλοκή ενός δίκυκλου, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η «Διδώ» φαίνεται πως αρχίζει να κάνει σιγά- σιγά αισθητή την παρουσία της στην Κρήτη από το απόγευμα της Τρίτης.

Η βροχή που πέφτει σε διάφορες περιοχές είναι έντονη, ενώ υπάρχει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και εκδήλωση καταιγίδων, λόγω της επέλασης της «Διδούς» στην Κρήτη, που σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα διαρκέσει για μέρες.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook