«Βράζουν» στην ΠΑΕ Χανιά για την διαιτησία Τζήλου και των βοηθών του Γεωργακόπουλου – Σαμοΐλη | Video

βράζουν-στην-παε-χανιά-για-την-διαιτ-1214701

Ανακοίνωση με αφορμή την διαιτησία του Τζήλου, εξέδωσε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η ΠΑΕ Χανιά. Σε αυτή αναφέρονται αναλυτικά τα πολλά λάθη που έγιναν από το διαιτιτικό τρίο, ενώ ακολουθεί και βίντεο με τις επίμαχες φάσεις.

Παράλληλα γίνεται και κάλεσμα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ την κεφαλή της διαιτησίας να παρακολουθήσει το επόμενο ματς με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά από την ΠΑΕ αναφέρουν:

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας γνώριμης σε εμάς κατάστασης που επικρατεί από την αρχή της σεζόν.Αν και πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα… κάθε εβδομάδα προστίθεται και ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά λίστα των διαιτητικών σφαλμάτων σε βάρος της ομάδας μας. Το… πασχαλινό μενού στο παιχνίδι με την Ξάνθη είχε σφαγή των αμνών…

Ξεκίνησε με συνεχόμενα ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή μας, συνεχίστηκε με τρία πέναλτι από τα οποία με το… ζόρι σφυρίχτηκε ένα, για να ακολουθήσει η ισοφάριση της Ξάνθης, η οποία ξεκίνησε από φάση που ήταν κόρνερ για την ομάδα μας και δόθηκε άουτ. Ο βοηθός, που είχε πρόβλημα να ξεχωρίσει το κόρνερ από το άουτ, στη συνέχεια… μπερδεύτηκε με την ταχύτητα παίκτη μας σηκώνοντας οφσάιντ ενώ τον κάλυπτε η… μισή άμυνα του αντιπάλου.

Το φινάλε μας επιφύλασσε ανακάλυψη φάουλ σε επικίνδυνο σημείο στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν αμυντικός μας… έκανε το λάθος να προλάβει τον επιθετικό και να πασάρει με το κεφάλι στον τερματοφύλακά μας.Το αξιοσημείωτο είναι ότι η διαιτητική τριάδα υποτίθεται ήταν αξιολογημένη… και σουπερλιγκάτη.

Παρότι έχουν στερέψει τα λόγια με όσα βλέπουμε φέτος, η ομάδα μας με επιστολή στην ΚΕΔ θα ζητήσει ξανά αξιολογημένη διαιτητική ομάδα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στην έδρα μας, με την ελπίδα πραγματικά να αποδειχθεί επιπέδου Super League.Θα προσκαλέσουμε μάλιστα τον κ. Κλάτενμπεργκ να έρθει στα Περιβόλια και να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά δε χάνουμε την πίστη μας, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος με πάθος που αξίζει! Καλό Πάσχα και ευχόμαστε να έρθει η Ανάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ελληνική διαιτησία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook