ΖΑΡΠΑΚΙΑ

«Βράζει» η ΝΔ με τον Αυγενάκη – Είπε ότι «διέκρινε κομπλεξισμό στα Χανιά» | Ηχητικό

«Βράζει» ο απλός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας- και όχι μόνο – στα Χανιά, με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τα καμώματά του, ο οποίος έφτασε στο σημείο να διαψεύδει ακόμη και τη φωνή του, καθώς ενώ στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ακούγεται ξεκάθαρα η φράση «διέκρινα κομπλεξισμό στα Χανιά», ο ίδιος μέσω tweet λέει… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Ακούστε το ηχητικό


Βέβαια ο Λευτέρης Αυγενάκης σήμερα επανέρχεται με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων Αντέννα Δυτικής Κρήτης, λέγοντας ότι:  «Η φράση μου γενικεύθηκε, αναφερόμουν σε μέρος της αντιπολίτευσης, στον ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθούσε να δημιουργήσει εντυπώσεις για την κυβερνητική του ανυπαρξία στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων».

Αποκρύπτει βέβαια εντέχνως ο υπουργός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του ΜΕΤΑ τις δηλώσεις του περί «κομπλεξισμού των Χανιωτών».

Επίσης θα πρέπει ο υπουργός να εξηγήσει, γιατί ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης έβγαλε ανακοίνωση (προς τιμήν του) αναφέροντας: «Αυτό που διαχρονικά οι Χανιώτες επιζητούν, είναι η ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης. Στον τομέα των αθλητικών υποδομών, αυτή τη στιγμή δε διαπιστώνεται η ζητούμενη ισορροπία στην κατανομή των πόρων.

Όποιες κι αν είναι οι αιτίες που έφεραν το αποτέλεσμα αυτό, είναι αδιανόητο να ακούγονται από επίσημα χείλη απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για όσους ευλόγως διαμαρτύρονται. Να επισπευσθούν τα έργα που έχουν εξαγγελθεί πρέπει, κι όχι να επιπλήττονται όσοι εκφράζουν την άποψή τους. Κατά τα λοιπά, οι Χανιώτες δεν έχουμε ανάγκη επιβεβαίωσης από κανέναν: η ιστορία, ο πολιτισμός, η ταυτότητα και το δυναμικό παρόν του τόπου, μιλάνε από μόνα τους!»

Κι ένας άνθρωπος που τον ξέρει καλά, απ΄ότι φαίνεται, ο πολιτευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο και πρόεδρος της ΕΠΣΗ, κος Τζώρτζογλου, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: Ευτυχώς υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ξεκάθαρα στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Υφυπουργός Αθλητισμού να αναφέρει ότι διέκρινε «κομπλεξισμό στα Χανιά». Αντί να έχει την ευθιξία για να ζητήσει συγνώμη όχι μόνο από τους Χανιώτες αλλά απ’ όλους τους Κρητικούς για τη διχαστική τοποθέτηση, βγαίνει και μιλάει για «FAKE NEWS», ο ίδιος και οι αυλικοί του και κάποιοι φίλοι που ίσως δεν γνωρίζουν !

Θέση πήρε και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής ο οποίος δήλωσε: «Τα Χανιά έχουν σοβαρό θέμα με τις αθλητικές υποδομές, παρότι είναι μια πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση τόσο στην κολύμβηση, όσο και στο στίβο, όπως φάνηκε και με τις επιτυχίες και τα μετάλλια των Χανιωτών της Εθνικής Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κι ο υφυπουργός Αθλητισμού αντί να δώσει λύσεις, έρχεται με μια ατυχής και προσβλητική δήλωση, για την οποία όπως μαθαίνω μέχρι τώρα, δεν έχει ζητήσει καν συγνώμη. Αυτή η δήλωση μας προσβάλει και εμάς ως Περιφέρεια, ναρκοθετώντας την προσπάθειά μας για την ενότητα στην Κρήτη».

Μήπως ο Καλογερής, ο Τζώρτζογλου και ο… Βολουδάκης είναι ΣΥΡΙΖΑ κε υπουργέ;

Εν κατακλείδι, αν και νομίζω ότι αρκετά ασχοληθήκαμε, αναρωτιέμαι:

Πως να αισθάνεται η Ντόρα Μπακογιάννη, η εν ενεργεία «κομπλεξικιά» Χανιώτισσα βουλευτής και πρώην υπουργός, που μαζί με τον αείμνηστο πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, άνοιξαν τις πόρτες των πολιτικών τους γραφείων, για να στηρίξουν στο ξεκίνημα του, τον άγνωστο Ηρακλειώτη Λευτέρη Αυγενάκη; Έναν φοιτητή μέλος της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, στα πρώτα βήματα του στη κεντρική πολιτική σκηνή;

Πως να αισθάνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο εν ενεργεία «κομπλεξικός» Χανιώτης Πρωθυπουργός που τιμά τον Αυγενάκη, με το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και που ως πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ, τον τίμησε με τη θέση του Γραμματέα του κόμματος;

ΖΑΡΠ…

View Comments

  • Το είπες, αλλά μετά που κράξανε και τα πεζοδρόμια είσαι τόσο κότα που το παίρνεις πίσω. Ούτε την γνώμη σου δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Το παντελόνι το φοράς για να μην κρυώνεις!! Κότα λειράτη. Ντροπιάζεις την Κρήτη

  • ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ Α(Θ)ΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΘΗΤΑ.
    ΖΑΡΠ και ξανά ΖΑΡΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΑΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΟΛΟΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ.

Recent Posts

Στα Χανιά το αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Σκηνές από ένα γάμο» – Δύο παραστάσεις στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Το συγκλονιστικό αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ» σε σκηνοθεσία της Έλενας Καρακούλη…

2 λεπτά ago

Κρήτη | Έργα στην εθνική προκαλούν κλείσιμο ρευμάτων – Πώς θα ρυθμιστεί η κυκλοφορία

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ…

15 λεπτά ago

Χανιά | Συνεχίζονται και φέτος τα προγράμματα Erasmus+ στο ΜΑΙΧ – Θα έρθουν Ιταλοί

Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων πρόκειται να υλοποιήσει και φέτος, ευρωπαϊκά έργα στα πλαίσια του…

22 λεπτά ago

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ένοχη για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η…

41 λεπτά ago

Κρήτη | Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει στη μέση του δρόμου – Τον έστειλαν στο ψυχιατρείο

Να βάλει τέλος στη ζωή του, και μάλιστα στη μέση του δρόμου, απειλούσε ένας 44χρονος…

44 λεπτά ago

Αγκινάρες με σκόρδο και μυρωδικά

Η εποχή της αγκινάρας έφτασε! Σιγομαγειρεμένες στο λαδάκι τους, με σκόρδο και πολλά μυρωδικά, απλά…

45 λεπτά ago