«Βουλιάζουν» από κόσμο τα Χανιά για το Πάσχα! Βόλτα, δώρα και ευχές την Μ. Παρασκευή | Photos

βουλιάζουν-από-κόσμο-τα-χανιά-για-το-851203

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν τις μεσημεριανές ώρες η κίνηση στο κέντρο και την παλιά πόλη των Χανίων με τις αφίξεις των εκδρομέων να κορυφώνονται, σήμερα Μ.Παρασκευή. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τους εμπόρους και κρεοπώλες, στις τοπικές επιχειρήσεις, υπάρχει επάρκεια προϊόντων καλής ποιότητας και σε καλές τιμές για τον κόσμο.

Την τιμητική της αυτές τις ημέρες έχει η Δημοτική Αγορά που υποδέχεται τον μεγαλύτερο όγκο της κίνησης για τις αγορές του Πασχαλινού τραπεζιού και την ανταλλαγή ευχών. Εκεί, οι τιμές στο κρέας κυμαίνονται από 7,5 ευρώ το κιλό το αρνί και 7,90 το κιλό το κατσίκι ενώ στα σούπερ μάρκετ SYNKA η τιμή,  φέτος διαμορφώνεται στα 5,49 ευρώ/κιλό το αρνί και 5,99 ευρώ/κιλό το κατσίκι.

Σε γενικές γραμμές, οι καταναλωτές εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την επάρκεια και την ποιότητα των προϊόντων για το τραπέζι ενώ τα ψώνια στα εμπορικά καταστήματα περιορίζονται στα απαραίτητα.

Σήμερα Μ. Παρασκευή, πολύς κόσμος τίμησε τα παραδοσιακά παζάρια της ημέρας σε Βουκολιές, Κίσαμο και Βρύσες Αποκορώνου.

Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση πρέπει να δείξουν όσοι πρόκειται αυτές τις ημέρες να μετακινηθούν χρησιμοποιώντας είτε το εθνικό είτε το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Χανίων, καθώς οι ζημιές από την θεομηνία του περασμένου Φεβρουαρίου δεν έχουν πλήρως αποκατασταθεί και οι δρόμοι δεν είναι ασφαλείς. Στην εθνική οδό, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στα Μεγάλα Χωράφια, καθώς εξαιτίας της καθίζησης του οδοστρώματος, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από μια λωρίδα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook