“Βόμβα” στον Πλατανιά – Παρελθόν ο Νίλι, έφυγε και ο Μάικιτς

Παρελθόν για τον Πλατανιά αποτελούν οι Νίλι και Μάικιτς! Οι δύο παίκτες έχουν ήδη αποχαιρετήσει την χανιώτικη ομάδα, οι εξελίξεις στην οποία αποδεικνύονται τις τελευταίες ώρες ραγδαίες.

Την είδηση κάνει γνωστή η ιστοσελίδα athlitiko.gr, όπου σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν οι ίδιοι να αποχωρήσουν. Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται ως δυσμενής εν όψει μάλιστα και της αποστολής που ακολουθεί την Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Το σχετικό ρεπορτάζ από το athlitiko.gr είναι το εξής:

«Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στον Πλατανιά, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παρελθόν για την ομάδα αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Νίλι και Μάικιτς!

Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athlitikο αποχαιρέτησαν κιόλας τους συμπαίκτες τους στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης που διεξήχθη την Παρασκευή στο Μάλεμε.

Τα αίτια για την αποχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά τουλάχιστον ο Νίλι φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει ο ίδιος για προσωπικούς λόγους, ενώ κάτι αντίστοιχο ζήτησε και ο Μάικιτς. Ούτως ή άλλως, εδώ και καιρό είναι τραυματίας. Πρόκειται για δύο αποχωρήσεις απρόσμενες σε κάθε περίπτωση και μένει να φανεί πώς θα μπορούσαν να καλυφθούν εν όψει μάλιστα και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που ακολουθεί.

Η αγωνιστική παρουσία για τους δύο παίκτες είναι γνωστή και ειδικότερα για τον Ισπανό, ο οποίος την περασμένη χρονιά εξελίχθηκε σαν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του Πλατανιά, την οποία βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει εκεί που βρέθηκε, δηλαδή μια ανάσα από την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ από την πλευρά της αναφέρει για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες ότι η απουσία τους από το ματς με τον Καραϊσκάκη οφείλεται σε άλλα αίτια (ίωση ο Νίλι, τραυματίας ο Μάικιτς), αλλά η πληροφόρηση του athlitiko μπορεί να θεωρηθεί ως απόλυτα ασφαλής… Ενδεχομένως ο Πλατανιάς να μην θέλει ν’ αναδείξει αυτή τη στιγμή αυτά τα δύο θέματα, αλλά το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα έχουν έτσι για την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ