«Βόμβα» στη Φάρμα! Ποιος αποχώρησε;

βόμβα-στη-φάρμα-ποιος-αποχώρησε-1187041

Ο Ντούπης κέρδισε το αγώνισμα και ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε «αντίο» στη Φάρμα

Ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού, Στράτος Τζώρτζογλου, μετά από μία σκληρή μονομαχία πέντε γύρων στη «Φάρμα» του Σαββάτου (8/5) αποχώρησε, αφού αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο Μακρή, ή αλλιώς Ντούπη, στον αχυρώνα. Οι παίκτες πάλεψαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και ο γνωστός ηθοποιός δεν τα κατάφερε αν και έδωσε έναν σκληρό αγώνα κατά του Ντούπη.

Μια μέρα νωρίτερα, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον αντίπαλο του. Εκπλήσσοντας τους πάντες διάλεξε τον πιο δυνατό αντίπαλο. Το πρώτο αγώνισμα – από τα πέντε – το κέρδισε το Ντούπης, ενώ τα δύο επόμενα ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός αποδέχθηκε με ηρεμία την ήττα του και στην ερώτηση του Τανιμανίδη για το πού βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τον Ντούπη, είπε: «Είναι κάτι που έχουμε όλοι μέσα μας και όταν κεντράρεις και συντονιστείς με αυτό ξεπερνάς τον εαυτό σου. Είμαστε σταγόνες στον ωκεανό, αν μπορέσει η σταγόνα να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μία μικρή σταγόνα, μπορεί να αφεθεί και να γίνει ωκεανός, γιατί θα ενωθεί μαζί του. Μόνο η ένωση μέσω της αγάπης μπορεί να κατορθώσει θαύματα» είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι τελείως διαφορετικός από τότε που μπήκα στη Φάρμα, ένας νέος Στράτος, από πολλές απόψεις και πράγματα. Δηλαδή πραγματικά, δεν ξέρω πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στη ζωή που μου έδωσε τη δυνατότητα να μπω σε αυτό το πράγμα που λέγεται Φάρμα. Ένα παιχνίδι που όλοι θα έπρεπε να έρθουν, να περάσουν μέσα από τη Φάρμα για να δουν τις μεγάλες αλλαγές που μπορεί να τους φέρει» είπε ο Στράτος.

«Αντίο» στον Τζώρτζογλου από Μιχάλη Ιατρόπουλο

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αγκάλιασε το Στράτο Τζώρτζογλου τον αποχαιρέτησε. «Νικητής σήμερα για μένα είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου. Είναι ο νικητής της καρδιάς του κοινού, για τον αγώνα που έδειξε ότι είναι αξιοθαύμαστος, αξιέπαινος.

Ξεχνάω όλες τις διαφορές μας γιατί δεν υπάρχουν διάφορες, τα νεύρα μας είναι γιατί είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Κρατάω μόνο τα καλά και του εύχομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και να χαίρεται τη γυναίκα του το παιδί του και όποιον αγαπάει». Ο Στράτος Τζώρτζογλου, που ψηφίστηκε από το κοινό στα προηγούμενα επεισόδια ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της Φάρμας, αποχώρησε.

Στράτος Τζώρτζογλου, ηθοποιός – δάσκαλος Υποκριτικής

Ο Στράτος Τζώρτζογλου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Στο ξεκίνημα του, το 1988, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Η Φανέλα με το νούμερο 9”, του Παντελή Βούλγαρη και «Τοπίο στην Ομίχλη» του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Ακολούθησαν πολλές ταινίες ακόμα, όπως «Ο Δραπέτης”, «Πάνω, κάτω και πλαγίως”, «Το βλέμμα του Οδυσσέα», «Προς την ελευθερία”, «Εργένης”, «Ο τελευταίος άρχοντας των Βαλκανίων” κ.α.

Το 1990, έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, όπου συμπρωταγωνίστησε με την Κατρίν Ντενέβ, «365 μέρες γέννηση», στην ΕΤ2. Ακολούθησαν οι σειρές «Παλίρροια”, «Έκπτωτος άγγελος”, «Το σημάδι του έρωτα”, «Στη σκιά του πολέμου”, «Ιδιαιτέρα για κλάματα”, «Μυστικές διαδρομές”, «Στο δρόμο της καρδιάς”, «Η Ζωή της Άλλης”, «Βαλς με 12 Θεούς”, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα” κ.α.

Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 θεατρικές παραστάσεις και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σκηνοθέτες στο θέατρο, όπως: Κάρολος Κουν, Μίνως Βολανάκης, Ζυλ Ντασσέν, Σπύρος Ευαγγελάτος, Ρούλα Πατεράκη, Aνδρέας Βουτσινάς και στον κινηματογράφο με σκηνοθέτες όπως οι Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Παντελής Βούλγαρης, Μιχάλης Κακογιάννης, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στο εξωτερικό έπαιξε στο έργο της Λείας Βιτάλη «Roast Beef» με τη Sarah Douglas στο Riverside Studio in Cheap Vans Shoes Hammersmith στο Λονδίνο. Το 1994 συνεργάστηκε με την Eva Bergman στην ταινία «One Love and the Other», στην οποία ήταν συμπρωταγωνιστής με την Lena Endre. Το 2004 συνεργάστηκε με τον Michelle Favart στηνταινία «Le Dernier Monsieur des Balcans», όπως και με τον Dragan Bjelogrlic στην ταινία «Modevideo,Bog te Video”, καθώς και το «Three Way Week” του Bruno Coppola.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook