«Βόμβα» στα αυτοδιοικητικά των Χανίων – Δείτε τι δηλώνει δημοτικός σύμβουλος

βόμβα-στα-αυτοδιοικητικά-των-χανίω-911203

Με μια συγκινητική ανακοίνωση στα social media, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σχοινοπλοκάκης δηλώνει ότι αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση Α βαθμού, μετά από 17 χρόνια ενεργούς συμμετοχής.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι.

Έπειτα από 17 χρόνια ενεργής συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση Α βαθμού, θεωρώντας ότι η λέξη ανανέωση έχει αξία όταν την εφαρμόζεις ο ίδιος και όχι όταν την αναζητάς από τους άλλους, αποφάσισα πριν περίπου 2 χρόνια να μην συμμετάσχω στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου και με αυτό τον τρόπο να δώσω το δικαίωμα σε νεότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν εκείνοι, να διεκδικήσουν και να εκλεγούν στο ρόλο του δημοτικού συμβούλου στο δήμο Χανίων.

Είναι μεγάλη τιμή ,η οποία φέρει και βαρύ φορτίο παράλληλα ,να σε εμπιστεύονται και να σε επιλέγουν οι συμπολίτες σου ώστε να παίρνεις αποφάσεις που αφορούν την ποιότητα ζωής των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους.

Ευχαριστώ όλους όσους συμπορευτήκαμε αυτά τα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια είτε με την ίδια είτε με διαφορετική παράταξη , ασχέτως αν αρκετές φορές αντιπαρατεθήκαμε , άλλωστε η αντιπαράθεση αυτή βγάζει συνήθως και παραγόμενο αποτέλεσμα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στους δημοτικούς συμβούλους που παραμένουν στο ρόλο τους και καλή αρχή σε όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους και κυρίαρχα στον νέο Δήμαρχο , είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία από όλους παραμερίζοντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες με μοναδικό στόχο την εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία του μητροπολιτικού δήμου Χανίων.

Για τη συνέχεια …οψόμεθα.

Σχοινοπλοκάκης Γιώργος

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Χανίων»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook