«Βόμβα» Μπογδάνου στην εξεταστική: Φιλοκυβερνητική εφημερίδα πήρε λεφτά και… έκλεισε

βόμβα-μπογδάνου-στην-εξεταστική-φι-1293819

Νέο μέτωπο για την κυβέρνηση από την παρέμβαση του ανεξάρτητου βουλευτή

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, συμμετέχει στην εξεταστική για την λίστα Πέτσα, ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Στην σημερινή συνεδρίαση λοιπόν, εξαπέλυσε μια πραγματική ρουκέτα. Ο βουλευτής πήρε τον λόγο και έβαλε κατά του Θανάση Μαυρίδη με φόντο τα 74.400 ευρώ που έλαβε για την καμπάνια κατά του κορονοϊού, ποσό αναντίστοιχο με βάση τη χαμηλή κυκλοφορία που είχε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Ο βουλευτής τόνισε ότι είναι απαραίτητο η συγκεκριμένη καταγγελία να διερευνηθεί σε βάθος και φυσικά εάν ισχύει, να κληθεί οπωσδήποτε στην επιτροπή ο εκδότης της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Φυσικά και εάν ισχύει η καταγγελία του Μπογδάνου, υπάρχει τεράστιο θέμα. Αναμένεται λοιπόν να δούμε την εξέλιξη, αφού ως φαίνεται η πρόταση Μπογδάνου θα έχει τη στήριξη του συνόλου της αντιπολίτευσης.

4 thoughts on “«Βόμβα» Μπογδάνου στην εξεταστική: Φιλοκυβερνητική εφημερίδα πήρε λεφτά και… έκλεισε

  1. Άρχισαν τα όργανα!!! Όσο ήταν στην κυβερνητική συμμορία, όλα καλά, όλα άγια. Τώρα που τον έχουν στην απ’ έξω και δεν μπορεί να βάλει και αυτός το χέρι στο μέλι, κελαηδάει σαν πουλάκι το πουλάκι μου.

    1. Δηλαδή εσένα ρε …….πατριώτη σε πειράζει ότι τα λέει τώρα και δεν σε νοιάζει τό τί λέει ?
      Αν κάποιος σε χτυπήσει με αυτοκίνητο και φύγει και κάποιος σε ένα μήνα πει : ο τάδε οδηγός ήταν που σε χτύπησε εσυ θα ενδιαφερθείς γιατί το λέει τώρα και δεν θα ενδιαφερθείς για την πληροφορία ? Με τέτοιες είδους λογικής μας έχουν μετατρέψει από πολίτες σε …..κατσαρίδες !

  2. Ρε …πατριώτη απ’ αυτά που γράφω, μόνο αυτό κατάλαβες; Το ότι όλη η κυβέρνηση είναι συμμορία κλεφτών που βάζουν το χέρι στο μέλι, δεν το κατάλαβες; Καλά, για το παράδειγμα δεν το σχολιάζω…!!!! To «άρχισαν τα όργανα» σε απλά ελληνικά εννοεί ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι παραπεταμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook