“Βγήκαν τα μαχαίρια” στο MasterChef: Έξαλλοι οι συμπαίκτες του Γιάννη, έδωσε στον… εαυτό του την ασυλία | Videos

Η πρώτη δοκιμασία του φετινού MasterChef έλαβε τέλος και στο αποψινό επεισόδιο οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους ποια από τις δυο ομάδες πήρε τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Η μπλε ομάδα κατάφερε να νικήσει και να απολαύσει ένα λαχταριστό δείπνο από τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι κόκκινοι ηττήθηκαν… βγάζοντας στην επιφάνεια τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας Γιάννη ότι πρέπει να δώσει σε κάποιον ασυλία, ο παίκτης αποφάσισε… να τη δώσει στον εαυτό του! Όπως ήταν επόμενο, η κίνηση αυτή έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

«Με αυτό το ύφος που έχει, ότι θέλει να είναι ασφαλής και για αυτό κρατά την ασυλία για την πάρτη του, δεν κάνει… Δεν θα νικήσει και δεν θα πάει και πουθενά κιόλας! Το υπογράφω» ξέσπασε ο Πάνος στην κάμερα του MasterChef. “Δεν έχει τα αρχ@δι@ να κάτσει να μαγειρέψει και να δει στα μάτια τους αντιπάλους του».

Σχεδόν όλη η ομάδα τάχθηκε κατά του Ιωάννη και δεν σταμάτησαν να τον κράζουν στην κάμερα.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ