«Βεντέτα»: Μετά το sold out στον «Κήπο» η Χανιώτικη ταινία προβάλλεται στο Πνευματικό Κέντρο – Δείτε το trailer

βεντέτα-μετά-το-sold-out-στον-κήπο-η-χανι-1286723

Μετά το sold out που έγινε στον Δημοτικό Κήπο τον Σεπτέμβριο, η ταινία “Βεντέτα”, μία ταινία με Χανιώτες συντελεστές και θέμα την κρητική βεντέτα, θα προβληθεί στο Πνευματικό κέντρο Χανίων, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με δύο προβολές στις 19:00 και στις 21:00.

Η ταινία είναι ένα Κρητικό γουέστερν με στοιχεία τραγωδίας-δράματος και μαύρης κωμωδίας. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στα Χανιά από ντόπιους συντελεστές και με πρωτότυπη μουσική και soundtrack.

Υπόθεση:

Στην Κρήτη ξεκινάει βεντέτα ανάμεσα σε δυο οικογένειες. Ο Μάρκος και η Ευτυχία παντρεύονται κρυφά με σκοπό να μονιάσουν τα σόγια τους. Ο πατέρας της, ο Μπαριαντώνης, το θεωρεί μεγάλη προσβολή και δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Μάρκο πυροδοτώντας ένα νέο κύκλο αίματος με τραγικές απώλειες.

Μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων συμβαίνει ανάμεσα σε ένα αντρόγυνο τσιγγάνων, έναν παπά, έναν επικηρυγμένο εγκληματία, έναν απόστρατο αγροφύλακα και έναν κουρέα μέχρι ο Μάρκος να φτάσει στο σπίτι του Μπαριαντώνη και να ζητήσει επίσημα την γυναίκα του , στην προσπάθεια του να τελειώσει την Βεντέτα.

Δείτε το trailer:

Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Madhouse Movie Group Facebook

Madhouse Movie official page Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook