«Βάλτο αγόρι μου» – Πανηγύρισε η Σακελλαροπούλου τη νίκη της Εθνικής στο Eurobasket

βάλτο-αγόρι-μου-πανηγύρισε-η-σακελ-1524362

Όλοι οι Έλληνες ήταν καρφωμένοι χθες το βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες παρακολουθώντας την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Τσεχία για την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket 2022.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία παρακολούθησε τον κρίσιμο αγώνα από την Χάλκη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που περιοδεύει στο ακριτικό νησί, αφού παρέστη στην τελετή κατά την οποία ανακηρύχτηκε επίτιμη δημότης, στη συνέχεια παρακολούθησε την τελευταία βραδιά του πρώτου Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στο γραφικό λιμανάκι.

Όταν τελείωσε το φεστιβάλ, η Πρόεδρος κατευθύνθηκε σε παρακείμενο κατάστημα εστίασης, όπου μαζί με τους συνεργάτες της, τοπικούς αξιωματούχους, κατοίκους και δημοσιογράφους είδε το ματς της Εθνικής με την Τσεχία.

Λίγο πριν το τέλος και ενώ το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, η κ. Σακελλαροπούλου πανηγύρισε δεόντως ένα τρίποντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τη φράση “βάλτο αγόρι μου”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook