«Το Πρωινό» κατά Βάνας Μπάρμπα: Είναι ντροπή αυτή η άποψη | Video

το-πρωινό-κατά-βάνας-μπάρμπα-είναι-ν-1229302

Τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ για τον Πέτρο Φιλιππίδη έγιναν αντικείμενο έντονου σχολιασμού στο Πρωινό.

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά και Βαγγέλης Περρής τοποθετήθηκαν ανοιχτά εναντίον της ηθοποιού.

«Είναι αίολο το βασικό της επιχείρημα, είναι λάθος και έχει αποδειχτεί. Υπάρχουν συγκλονιστικές φυσιογνωμίες καλλιτεχνών, που ταυτόχρονα ήταν μεγάλα καθίκια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Περρής, με τον Γιώργο Λιάγκα να συμφωνεί: «Για μένα είναι λάθος και το δεύτερο κομμάτι που λέει, ότι “ο εύκολος δρόμος να γνωρίζεις έναν πρωταγωνιστή, να κοιμάσαι μαζί του, να γοητεύεσαι για να πάρεις ένα ρολάκι”, ουσιαστικά λέει πως εκείνες του κουνήθηκαν, που λέγανε παλιά. Αυτό ένας νέος, μοντέρνος άνθρωπος δεν επιτρέπεται να διακατέχεται από αυτή τη νοοτροπία. Είναι ντροπή αυτή η άποψη!».

«Ένας τρίτος, τέταρτος που τοποθετείται για όλο αυτό που έχει γίνει, για ποιον λόγο το κάνει; Θέλει να εξαργυρώσει τι; Θέλω επίσης να προσθέσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες οι συνεργάτες της εκπομπής κάλεσαν 34 ηθοποιούς που σε αυτή την εκπομπή, που είχαν τοποθετηθεί πριν λίγο καιρό για αυτά που έχουν συμβεί. Κανείς δεν θέλησε να απαντήσει και να σχολιάσει τη Βάνα Μπάρμπα. Και αυτό γιατί είναι η Βάνα Μπάρμπα», είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

«Εδώ κρίνουμε τις απόψεις» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας διαφωνώντας με την πρώην σύζυγό του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook