«Τι να κάνω, να τον δείρω;» Μια όμορφη ατμόσφαιρα και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

τι-να-κάνω-να-τον-δείρω-μια-όμορφη-ατ-1519020

Έξι παρατάσεις είναι πολλές και ειδικά όταν η ιδεολογική προσέγγιση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη… μια – δυο ατάκες αρκούν για να δυναμιτίσουν το κλίμα!

Ο λόγος για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων…

Και για επικεφαλής παράταξης που ξεπέρασε τον χρόνο στην τοποθέτησή του με αποτέλεσμα πολλοί σύμβουλοι να δυσανασχετούν… Μία, δύο, τρεις, άρχισαν να φωνάζουν προς τον Πρόεδρο, να κάνει κάτι…

«Τι να κάνω, να πάω να τον δείρω;» ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Ευτύχη Δαμιανάκη που πραγματικά τα έχει δει όλα εκεί μέσα προσπαθώντας και να κρατήσει την διαδικασία και να μην δημιουργούνται εντάσεις…

«Θα του πω του Αρχοντάκη να μου δώσει ληγμένα»

Άλλη κορυφαία ατάκα ήταν αυτή του Νίκου του Βλαζάκη που έχει χάσει τον ύπνο του με τις προχειρότητες της Κυβέρνησης στο θέμα των σχολείων…

«Ξέρετε τι θα γίνει τον χειμώνα; Τα σχολεία δεν δουλεύουν, έχουμε τελειώσει. Κρεβάτια, κουζίνες, ψυγεία, τι θα κάνουν τα παιδιά μέχρι τις 5:30; Από το 2012 το κράτος δεν έχει στείλει μία. Αυτό είναι το έγκλημα.

Θ ‘αρχίσω να παίρνω ληγμένα. Θα πω στον κ. Αρχοντάκη να μου δώσει ληγμένα» είπε ο Βλαζάκης σε τόνο απελπισίας για να πάρει την απάντηση:

«Μην ανησυχείς στα φυλάω» από τον πρώην νομάρχη και γνωστό φαρμακοποιό.

«Σας ενόχλησε που είπα υποκλοπές;»

«Φωτιά στην συνεδρίαση» έβαλε και ο Ρίζος που με το «καλημέρα» ζήτησε « Να πέσει η Κυβέρνηση, είναι μια Κυβέρνηση σκανδάλων. Γίνεται χαμός με τις υποκλοπές, θεωρώ πως πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να πάρει μια πολιτική απόφαση» τόνισε!

«Είναι δημοτικό συμβούλιο εδώ δεν έχουν θέση αυτά που λέτε» απάντησε ο Πρόεδρος ενώ δεν έλειψε από κάτω η… μουρμούρα και οι αποδοκιμασίες.

Αρκετοί σχολίασαν με τον Γιάννη Σαρρή να διερωτάται, «γιατί ενοχλείστε, το δημοτικό συμβούλιο είναι πολιτικό όργανo γιατί ενοχλείστε κάθε φορά που κάποιος τοποθετείται πολιτικά;» και τον Σεραφείμ Ρίζο να σχολιάζει: « Σας ενόχλησε που είπα υποκλοπές; Έπρεπε να πω νόμιμες επισυνδέσεις;» για να πάρει την απάντηση από τον Δαμιανάκη: «Κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν με ξέρετε καθόλου».

ΖΑΡΠ…

One thought on “«Τι να κάνω, να τον δείρω;» Μια όμορφη ατμόσφαιρα και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

  1. Ο αλλος ο καμενος απο τα μπαφιδια πηγε σε δημοτικο συμβουλιο να κανει συζητηση για τις υποκλοπες… Ρε εκει στη Ροζα Νερα δεν εχετε τι να καπνισετε?? Σοβαρευτειτε ρεεεε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook