«The Olive Ranch» στο Νιο Χωριό: Ο τέλειος προορισμός για κάθε οικογένεια για παιχνίδι στη φύση!

the-olive-ranch-στο-νιο-χωριό-ο-τέλειος-προορισμ-1069607

Το Olive Ranch είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αγρόκτημα που εδώ και έναν χρόνο έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, στο Νιο Χωριό Αποκορώνου… Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν φυσικό χώρο με πανοραμική θέα, ιδανικό για παιχνίδι και πικνίκ στην καρδιά της φύσης.

Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα, να χαϊδέψουν, να ταΐσουν και να φροντίσουν τα ζώα του ράντσου, να τρέξουν και να παίξουν με παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Στο αγρόκτημα θα συναντήσετε τα πόνυ Eastwood και Penny, πρόβατα, ινδικά χοιρίδια, πάπιες, γαλοπούλες, κοτόπουλα και τον καταπληκτικό σκύλο Όσκαρ!

O τέλειος προορισμός για κάθε οικογένεια σας καλωσορίζει προτείνοντας μια χαλαρωτική μέρα – εκδρομή στο αγρόκτημα, το οποίο προσφέρει επίσης και διάφορες επιπλέον παροχές και δραστηριότητες, όπως πάρτι γενεθλίων, θεατρικές εκδηλώσεις και δημιουργικά εργαστήρια με επαγγελματίες καλλιτέχνες!

Οι γονείς μπορούν να καθίσουν και να απολαύσουν ένα πικνίκ, όσο τα παιδιά τους θα παίζουν με τα ξύλινα παιχνίδια, τα ποδήλατα, το τραμπολίνο και την άμμο σε μια ασφαλή περιοχή όπου θα είναι ελεύθερα να τρέχουν δίπλα στα ζώα!

«Απολαύστε τις εικόνες και τις περιπέτειες που προσφέρει μια βόλτα  στη καταπράσινη κοιλάδα από αβοκάντο, πορτοκαλιές και ελαιόδεντρα. Τα αμέτρητα οπωροφόρα σας οδηγούν στον ποταμό Κοιλιάρη και σε πολύ σημαντικούς υγρότοπους, οι οποίοι φιλοξενούν διάφορα είδη πουλιών, χελώνες, αμφίβια, χέλια και καβούρια» προτείνουν οι ιδιοκτήτες Emma και Ivan Napier.

Το σκεπτικό των δημιουργών του Olive Ranch, ήταν να δείξουν το μεγαλείο και τα οφέλη της ζωής στη φύση, μακρυά από τις τσιμεντουπόλεις και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με  ένα πρόγραμμα δημιουργικών εργαστηρίων για τη θερινή περίοδο που θα λατρέψουν τα παιδιά και οι οικογένειες!

Στόχος τους, να συνεχίσουν να προσφέρουν συναρπαστικά δημιουργικά αλλά και επιμορφωτικά δρώμενα σε παιδιά και οικογένειες με άξονα τη φύση, μέσα στη φύση.

Διεύθυνση:  The Olive Ranch, Nιο Χωριό Αποκορώνου, Χανιά, Τηλέφωνο:  28216 00413

Facebook:  https://www.facebook.com/neochoriocrete/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook