«Τέρας»: 30χρονος βίασε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 16χρονη ανιψιά του γιατί φοβόταν ότι έμεινε έγκυος

τέρας-30χρονος-βίασε-και-ξυλοκόπησε-μ-815375

Ο 30χρονος Shane Mays βίασε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 16χρονη Louise και στη συνέχεια έκαψε τη σωρό της.

Σε ισόβια κάθειρξη τουλάχιστον 25 ετών καταδικάστηκε ο θείος της 16χρονης Louise, αφού την παρέσυρε σε απομονωμένο μέρος, σε δάσος στο Thicket του Ηνωμένου Βασιλείου, την βίασε και στη συνέχεια την σκότωσε, με σκοπό να την κάνει να «σιωπήσει» για πάντα.

Μάλιστα, μετά το επαίσχυντο έγκλημά του αποφάσισε να κάψει τη σωρό, κρύβοντας το πτώμα της άτυχης κοπέλας, σε μια προσπάθεια να γλυτώσει από τις αρχές.

Η σωρός βρέθηκε 13 μέρες μετά το περιστατικό και ο 30χρονος είχε κακοποιήσει το σώμα της Louise σε τέτοιο βαθμό, ώστε ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί η ταυτότητά της.

Σύμφωνα με το δικαστήριο του Winchester, ο άνδρας είχε κατακρεουργήσει το σώμα της επειδή φοβόταν ότι η κοπέλα ίσως είχε μείνει έγκυος μετά τον βιασμό.

Στο δικαστήριο, ο 30χρονος φάνηκε ατάραχος στο άκουσμα της ετυμηγορίας, ενώ το ακροατήριο του δικαστηρίου άρχισε να πανηγυρίζει μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Η τελική απόφαση για την καταδίκη του Shane Mays πάρθηκε την περασμένη Τρίτη και οι ένορκοι του δικαστηρίου χρειάστηκαν λιγότερο από μία ώρα συνεδρίασης, για να κρίνουν ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άνδρας παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία, υποστηρίζοντας ότι «έχασε τον έλεγχο» κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου τσακωμού, αλλά είπε ότι δεν σκόπευε να την σκοτώσει και αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Τα πράγματα στο σπίτι της Louise δεν ήταν καλά και, μετά από παρέμβαση κοινωνικών λειτουργών, η κοπέλα έμενε προσωρινά με τον θείο της.

Στην πραγματικότητα, όμως, η 16χρονη μισούσε την ζωή της με τον Mays, οποίος σύντομα άρχισε να της δείχνει σεξουαλικό ενδιαφέρον, κάτι που έκανε την κοπέλα να θέλει να φύγει από το σπίτι του, όπως αποκάλυψε φίλη του θύματος στο δικαστήριο.

Ωστόσο, μετά από κουβέντα με μια κοινωνική λειτουργό, η Louise Smith πείστηκε να παραμείνει στο σπίτι του θείου της, χωρίς να φαντάζεται την τραγωδία που θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, μόλις 24 ώρες αργότερα.

Σε σχετική δήλωσή της η μητέρα του θύματος είπε:

«Είμαι η μητέρα της Louise. Αυτή η τραγωδία είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός γονέα και τώρα είναι ο δικός μου εφιάλτης. Είναι η πιο σπαραχτική εμπειρία που μπορεί να φανταστεί κανείς. Πήρες ένα μέρος της καρδιάς μου για πάντα. Σκότωσες την κόρη μου, με έναν τόσο τραυματικό τρόπο, αλλά αυτό που έκανες στη συνέχεια είναι κάτι που οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν. Είσαι ένα τέρας. Πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τόσο φρικτό;».

Ο πατέρας του 16χρονου κοριτσιού, μίλησε για τον χαμό της κόρης του λέγοντας ότι ήταν ένα κορίτσι που αγαπούσε πολύ τη ζωή.

«Μας στέρησαν την ευκαιρία μας να την δούμε να μεγαλώνει. Ως πατέρας, απομακρύνθηκα όταν δημιούργησα νέα οικογένεια, αλλά ήθελα να επανορθώσω και να ξαναφτιάξω τη σχέση μας. Δεν θα έχω ποτέ την ευκαιρία να διορθώσω τα λάθη του παρελθόντος. Η απώλεια της Louise έχει καταστρέψει την οικογένειά μας», κατέληξε.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook