«Τέλος» με το μπάχαλο έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος: Εδώ θα παρκάρουν οι χρηματαποστολές στο εξής | Photos

τέλος-με-το-μπάχαλο-έξω-από-την-τράπε-987740

Φρένο στην ασυδοσία αλλά και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούσαν τα οχήματα των χρηματαποστολών μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδας, φαίνεται να μπαίνει με την λύση που πρότεινε ο Δήμος Χανίων και τώρα δείχνει να υλοποιείται.

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές με τους προϊσταμένους του υποκαταστήματος της Τράπεζας στα Χανιά και του Δήμου, συνεχή επικοινωνία και τελικά συνάντηση με τον ίδιο τον Διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα στην Αθήνα, οριστικοποιήθηκε και επίσημα η λύση που πρότεινε από την αρχή η δημοτική αρχή.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, τα οχήματα των χρηματαποστολών που μέχρι σήμερα -ελλείψει ενδεδειγμένου χώρου- πάρκαραν παράνομα έξω από την Τράπεζα, (άλλοτε πάνω στη διάβαση πεζών, άλλοτε στη θέση ΑΜΕΑ που υπάρχει στο σημείο), στο εξής θα παρκάρουν κανονικά μέσα στον χώρο στάθμευσης.Η Τράπεζα πλέον ολοκλήρωσε τις απαραίτητες εργασίες, για να μπορούν τα οχήματα να μπαίνουν στον χώρο στάθμευσης που διαθέτει στο πλάι του κτιρίου.

Έτσι και δεν εμποδίζεται η κυκλοφορία στο -ήδη επιβαρυμένο- κέντρο των Χανίων, αλλά και πραγματοποιείται με ασφάλεια η ολοκλήρωση της δουλειάς τους.

zarpanews.gr

5 thoughts on “«Τέλος» με το μπάχαλο έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος: Εδώ θα παρκάρουν οι χρηματαποστολές στο εξής | Photos

  1. Υπεροχα! Με τα απο σχεδον 5 μηνες ειδαμε το πρωτο εργο της νεας δημοτικης αρχης! Πλεον λυθηκε το κυκλοφοριακο στην πολη και απο Δευτερα νομιζω θα δουμε αισθητη βελτιωση στην ποιοτητα ζωης μας! Ευγε Δημαρχε! Επομενο ραντεβου σε 6 μηνες παλι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook