«Τα πλαστά φύλλα αγώνα μου τα έδωσε η ίδια η Ομοσπονδία», λέει η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, Αρχοντία Βολακάκη

τα-πλαστά-φύλλα-αγώνα-μου-τα-έδωσε-η-ίδ-1169596

Λεπτομέρειες για την υπόθεση πλαστογραφίας την οποία κατήγγειλε στη ΓΓΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), έδωσε σε επικοινωνία με το zarpanews.gr η παλαίμαχη Χανιώτισσα αθλήτρια του πινγκ-πονγκ, Αρχοντία Βολακάκη. Η τετράκις πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του 2004, δήλωσε ότι ανακάλυψε την πλαστογραφία πρόσφατα:

«Είχα πάει να ζητήσω την κατάταξή μου και ανακάλυψα ότι στο Βαλκανικό του 1996, δεν φαινόμουν ότι συμμετείχα στον ημιτελικό και τον τελικό, ενώ όχι απλά συμμετείχα, αλλά είχαμε πάρει και το χρυσό. Τα πλαστά φύλλα αγώνα μου τα έδωσε η ίδια η Ομοσπονδία όταν τα ζήτησα», είπε η κα Βολακάκη. «Υπήρχαν τρία διαφορετικά φύλλα αγώνα για έναν αγώνα. Τα γνήσια είχαν εμφανιστεί στον Τύπο εκείνη την εποχή, αλλά στην Βαλκανική ομοσπονδία στάλθηκαν άλλα και εμένα μου δόθηκαν άλλα.»

Στην ερώτηση, αν πριν την καταγγελία είχε επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντιφαίρισης για να ζητήσει εξηγήσεις, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είπε ότι «Η Ομοσπονδία θεώρησε καλό να μη δώσει σημασία».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν η περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου αποτέλεσε την αφορμή για να κάνει και εκείνη την καταγγελία της, η Αρχοντία Βολακάκη είπε ότι δεν ήταν η αφορμή, αλλά, όπως είπε: «Τώρα είναι λίγο πιο πρόσφορο το έδαφος για να μας ακούσουν».

Τον περασμένο Ιούλιο, η Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, είχε αναρτήσει ευχές για τα γενέθλια της Αρχοντίας Βολακάκη, όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε την επιτυχία της στο Βαλκανικό του 1996:

zarpanews.gr

One thought on “«Τα πλαστά φύλλα αγώνα μου τα έδωσε η ίδια η Ομοσπονδία», λέει η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, Αρχοντία Βολακάκη

  1. Κάπου είχα ακούσει οτι ο «πάγκος» απαρτίζεται συχνά απο ευνοούμενους των παραγόντων για να καρπωθούν και αυτοί τα μετάλλια της ομάδας που παίζει. Τείνω να το πιστέψω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook