«Τα πήρε» ο Πολάκης με τον Σημίτη – «Κρύψου σε καμιά τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά»

τα-πήρε-ο-πολάκης-με-τον-σημίτη-κρ-968318

Πυρ και μανία έγινε ο Παύλος Πολάκης όταν διάβασε το άρθρο του Κώστα Σημίτη στην εφημερίδα στα ΝΕΑ στο οποίο μίλησε για τα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα για την Τουρκία.

«ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Με τη στάση σου “γκριζαρίστηκαν”τα ΙΜΙΑ.εσυ ΕΔΩΣΕΣ τον Οτσαλάν στους Τούρκους ,Εσυ έκανες “νόμο κίνησης”της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα ,Εσυ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο ,εσυ εστησες το πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπουλου,απο σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός.

Αναλυτικά όλη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

2 thoughts on “«Τα πήρε» ο Πολάκης με τον Σημίτη – «Κρύψου σε καμιά τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά»

  1. ΠΑΥΛΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΑΧΑ ΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΚΕΣ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΠΑΪΑΤ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
    ΠΑΥΛΗ ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ…

  2. ΠΕΣΤΑ ΠΑΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ [ΚΑΛΑ] ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook