«Τα πήρε» και η Καινούργιου με τον Αλέξη Παππά: «Πόσο σιχαμένος, ποιος νομίζει ότι είναι» | Video

τα-πήρε-και-η-καινούργιου-με-τον-αλέξ-1178702

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τα όσα είπε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Aλέξης Παππάς για την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ηθοποιός άφησε υπονοούμενα πως η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, παρά το γεγονός πως έχει σχέση, έχει αναπτύξει ένα φλερτ με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη ατάκα έκανε την Άννα Μαρία να ξεσπάσει σε κλάματα και το twitter να πάρει φωτιά. Το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολίασαν και στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται έξαλλη.

“Ο Παππάς δεν καταλαβαίνετε μετά από αυτό, πόσο σιχαμένος, ο κόσμος δεν καταλαβαίνετε τι γράφει στα social” είπε η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αμέσως μετά, η Κατερίνα πήρε και πάλι τον λόγο σχολιάζοντας με ακόμα πιο έντονο τρόπο τον ηθοποιό.

“Θα πω μια ατάκα, την Άννα Μαρία δεν τη συμπαθώ αλλά μετά από αυτό ήθελα να πάω να την πάρω μια αγκαλιά. Πόσο κομπλεξικός ο Παππάς, κι αν δεν είναι αυτό βγάζει, έναν άντρα με πάρα πολλά κόμπλεξ. Απαράδεκτος. Τι ατάκες ήταν αυτές και μετά και στην Ελευθερία. Άντε ρε από εκεί. Αν ήμουν εκεί θα του είχε επιτεθεί λεκτικά, πραγματικά…. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς;” είπε.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook