«Τα πήρε» η Γαρμπή για το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας: Ντροπή!

τα-πήρε-η-γαρμπή-για-το-σποτ-του-συνεδ-988424

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε το προωθητικό βίντεο, για το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας». Ανάμεσα στο πλήθος των επικρίσεων στο διαδίκτυο ήταν και αυτή της Καίτης Γαρμπή, η οποία όπως αποκάλυψε, της είχε ζητηθεί να απευθύνει πρόσκληση για το συνέδριο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε εξοργισμένη με το προωθητικό βίντεο, σπεύδοντας μέσω ανάρτησης στο Instagram να διαχωρίσει την θέση της και τόνισε πως δεν στηρίζει τέτοιου είδους απόψεις.

«Πριν από μερικές εβδομάδες μου ζητήθηκε από τον κύριο Κωνσταντίνο Πάντο, τον γυναικολόγο που με βοήθησε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω. Πριν από λίγο όμως είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην!

Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης! ΝΤΡΟΠΗ! Δεν θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης ΔΕΝ δεν θα είμαστε εκεί», έγραψε στο μήνυμά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook