«Τα Λεμονάδικα»: Πεντανόστιμα πιάτα με.. θέα τα Λευκά Όρη

τα-λεμονάδικα-πεντανόστιμα-πιάτα-μ-1241363

Κάνοντας μία βόλτα στο όμορφο και ιστορικό χωριό του Φρε, στον Αποκόρωνα, θα συναντήσετε στην πλατεία του χωριού, το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο, “Τα Λεμονάδικα”.

Σε μία όμορφη και μεγάλη πετρόχτιστη αυλή, με γκαζόν και θέα τα Λευκά Όρη, μας σερβίρουν για ακόμα μία χρονιά, γεύσεις κρητικής παραδοσιακής κουζίνας και ιδιαίτερα μεζεδάκια.

Αν και ό,τι διαλέξετε από τον κατάλογο δεν θα σας απογοητεύσει, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε: σκιουφιχτά με απάκι, λουκάνικα καπνιστά, μπεκρή μεζέ και τηγανιές όπως κοτόπουλο με μουστάρδα που θα συνοδεύσουν τη μπύρα, το κρασί ή την τσικουδιά σας.

Για τους λάτρεις του ξυλόφουρνου, oφτό αρνί στο θύμο, γουρουνάκι με πατάτες, κόκορα με χυλοπίτες και πολλές ακόμα νοστιμιές, μαγειρεμένες με τέχνη και μεράκι.

Επίσης, στο μαγαζί σερβίρονται πιάτα και για τους vegan της παρέας.

“Στα Λεμονάδικα” θα βρείτε ποιοτικό φαγητό από ντόπια υλικά και τοπικά προϊόντα, αρίστης ποιότητας.

Ο Μιχάλης Γιαννουλάκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ποντάρει στην εξαιρετική κουζίνα, το γρήγορο service και τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του μεζεδοπωλείου του, προσφέροντας μία μοναδική γευστική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Από Δευτέρα έως και Σάββατο είναι στη διάθεσή σας από τις 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ και τις Κυριακές από νωρίς το πρωί.

Διεύθυνση: Φρες Αποκορώνου, Χανιά, Τηλέφωνο: 6987391762

Facebook: https://www.facebook.com/lemonadika2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook