«Τα χώνει» ο Πολάκης για τους διορισμούς διοικητών στα νοσοκομεία: «Δεν έχει πάτο ο κατήφορος»

τα-χώνει-ο-πολάκης-για-τους-διορισμο-901082

Ακόμα μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook βάζει φωτιά στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας σχετικά με τους διορισμούς των διοικητών στα νοσοκομεία.

Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Βασίλη Κικίλια για τα κριτήρια επιλογής τους.

Μετά την κατακραυγή που δημιουργήθηκε για τον 80χρονο συνταξιούχο γυμνασιάρχη και πολιτευτή της ΝΔ που τοποθετήθηκε διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και παραιτήθηκε, ο Παύλος Πολάκης φέρνει φέρνει στο φως την τοποθέτηση του Διευθυντή στο Νοσοκομείο Μεταξά, ο οποίος έχει ποινή τετράμηνης παύσης στο παρελθόν λόγω… «αδικαιολόγητων απουσιών».

Δείτε τη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ο κατήφορος δεν εχει πάτο !!!!

Προς κύριο ΚΙΚΙΛΙΑ:

Ελπίζω όταν θα έρθει η ώρα να διορίσετε τον εικονιζόμενο κύριο της φωτογραφίας στο νοσοκομείο Μεταξά ως διοικητή ,να τον διορίσετε όχι με απλή βεβαίωση από την υπηρεσία που δουλεύει (Υπ Εσωτερικων) αλλά με το αναλυτικό πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών όπως απαιτείται και οποί φαίνονται ΟΛΑ…(και η ποινή της τετράμηνης παύσης που έχει φάει δηλαδή λόγω «αδικαιολογήτων απουσιών» κοινώς κοπάνα από την εργασία του συστηματικώς!!!!!)

ΕΛΕΟΣ!!! Τι διορίσατε επιτέλους;;;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook