“Σοκ” στη Βρετανία: Μαχαίρωσαν 13χρονο μέχρι θανάτου – Η αστυνομία συνέλαβε πέντε μαθητές γυμνασίου

Τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας 13 έως 14 ετών συνελήφθησαν, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι σχετίζονται με το έγκλημα.

Συγκλονίζει το έγκλημα στο Berkshire της Μ.Βρετανίας με έναν 13χρονο που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου δίπλα σε ένα γήπεδο γκολφ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας, που βρισκόταν σε ακριβή γειτονιά νοτιοανατολικά του Λονδίνου, αλλά τελικά δεν κατόρθωσαν να σώσουν το αγόρι, που είχε τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι αρχές ακόμα δεν γνωρίζουν τι ήταν αυτό που πυροδότησε την δολοφονία, αλλά έχουν ήδη συλλάβει πέντε εφήβους, ηλικίας 13 έως 14 ετών, ως υπόπτους συνωμοσίας για τον φόνο του αγοριού.

«Η έρευνα βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Μια οικογένεια έχασε το παιδί της, λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για μια τραγική απώλεια που έγινε με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν βρούμε τους ενόχους», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της υπόθεσης.

«Εάν κάποιος έτυχε να περάσει μεταξύ 15:00-16:30 από τον τόπο του εγκλήματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας», πρόσθεσε ο ανακριτής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αγόρι μαχαιρώθηκε στο σβέρκο, με την αστυνομία να πιθανολογεί ότι η επίθεση έγινε από δύο ή τρία άτομα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ