«Σοκ» για ηλικιωμένη: Τους έδωσε ψωμί να φάνε και έκλεψαν το πορτοφόλι της

σοκ-για-ηλικιωμένη-τους-έδωσε-ψωμί-ν-388948

Την αχαριστία και την αγνωμοσύνη τους σε όλο τους το μεγαλείο έδειξαν δυο ανήλικοι Ρομά, που ζήτησαν λίγο ψωμί από μια ηλικιωμένη γυναίκα στον Βόλο και την ξεπλήρωσαν… κλέβοντας το πορτοφόλι της, ενώ είχαν ήδη προσπαθήσει να αρπάξουν τα κοσμήματά της!

Η 73χρονη γυναίκα άνοιξε την πόρτα της για να φιλέψει τα δυο παιδιά ηλικίας μόλις 12 και 17 χρόνων, αλλά μόλις εκείνα έφαγαν το ψωμί που τους έδωσε, άρχισαν να της ζητούν να τους δείξει τα χρυσαφικά της και τη βέρα της. Η γυναίκα κατάλαβε ποιος ήταν ο σκοπός τους και αρνήθηκε, αλλά τότε «βούτηξαν» αστραπιαία το πορτοφόλι της που είχε μέσα 200 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή!

Παρά το σοκ που δοκίμασε όταν διαπίστωσε με ποιον τρόπο οι δυο ανήλικοι ανταπέδωσαν την φιλοξενία, η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι έρευνες οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δυο δραστών, όμως δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς του 12χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook