«Σκουπιδαριό» κατάντησαν δημοφιλή περιοχή των Χανίων – Κάνουν το… σταυρό τους οι τουρίστες | Photos

σκουπιδαριό-κατάντησαν-δημοφιλή-π-886486

Απαράδεκτη ειναι η εικόνα που παρουσιάζει εδώ και εβδομάδες μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές των Χανίων, που έχει μετατραπεί πλέον κυριολεκτικά  σε.. σκουπιδαριό!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr κεντρικός δρόμος στο Σταυρό έχει πνιγεί στα σκουπίδια,  κάθε είδους, με τους κάδους να έχουν ξεχειλίσει από αποτρίμματα.  Και σε κάποιους άδειους κάδους που υπάρχουν, κάποιοι Χανιώτες φρόντισαν να πετάξουν έξω από αυτούς, πλαστικές σακούλες, κομμένα κλαδιά και χόρτα, καφάσια, κουβάδες, κουβέρτες κα. Ολόκληρο στρώμα  μάλιστα είναι πεταμένο σε έναν από τους δρόμους με υπερβολική κίνηση, καθώς χιλιάδες τουρίστες περνάνε από εκεί καθημερινά, για να απολαύσουν το μπάνιο τους και να βρεθούν στην παραλία που ο Άντονι Κουήν έκανε γνωστή σε όλο τον πλανήτη, χορεύοντας ως κινηματογραφικός «Ζορμπάς» το γνωστό σε όλους, συρτάκι.

Δυστυχώς όμως εδώ και μέρες πηγαίνοντας στο Σταυρό, οι επισκέπτες της περιοχής κάνουν πλέον το… σταυρό τους, αδυνατώντας να πιστέψουν στην προκλητική αδιαφορία των ντόπιων για τα χάλια που παρουσιάζει ο τόπος τους! Γιατί, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του zarpanews.gr ουδείς έχει συγκινηθεί να συμ-μαζέψει αυτά τα χάλια που δυσφημίζουν τα Χανιά, καθώς εδώ και 20 μέρες επικρατεί η ίδια… ξεφτίλα σε κεντρικό δρόμο του Σταυρού που οδηγεί στα ξενοδοχεία της περιοχής.

Μάλιστα όπως καταγγέλλεται η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου όλο αυτό το διάστημα έχει ενημερωθεί 3 φορές για την αποκομιδή των σκουπιδιών, αλλά η κατάσταση παραμένει τραγική, τόσο εκεί όσο και στα Χωραφάκια.

zarpanews.gr

One thought on “«Σκουπιδαριό» κατάντησαν δημοφιλή περιοχή των Χανίων – Κάνουν το… σταυρό τους οι τουρίστες | Photos

  1. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!

    Μην γκρινιαζετε ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ! Πρωτα παιρνουμε τηλεφωνο και μετα βγαζουμε εξω τα σκουπιδια , ειδικα τα ογκωδη-ασχετα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook