«Σήμερα γνώρισα τους πραγματικούς Έλληνες ήρωες στα Χανιά» – Η περιπέτεια ζευγαριού τουριστών στον Ομαλό

σήμερα-γνώρισα-τους-πραγματικούς-έλ-1538731

Με μία ανάρτηση θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στην αστυνομία. Ο λόγος για έναν άντρα ο οποίος κατά τη διάρκεια των διακοπών του στα Χανιά μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του, είχε μία περιπέτεια με αίσιο τέλος χάρη στην βοήθεια της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, βρέθηκε στον Ομαλό, όπου η γυναίκα του προσπάθησε να μεταφέρει σε κτηνίατρο ένα τραυματισμένο αδέσποτο σκυλί. Ωστόσο χάθηκε σε έναν δρόμο σε σημείο χωρίς σήμα και χάρη στις ενέργειες των ανδρών του Τ.Α.Ε, η γυναίκα βρέθηκε μετά από ώρες.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Ξεχάστε τον Αχιλλέα, σήμερα γνώρισα τους πραγματικούς Έλληνες ήρωες στα Χανιά, τα μέλη του Τ.Α.Ε. Χανίων. Η Ελληνική Αστυνομία δέχεται μερικές φορές κριτική. Αυτοί οι τύποι ήταν απόλυτοι ήρωες σήμερα είναι άξιοι αναφοράς.

Συνοπτικά, ανεβαίνοντας το φαράγγι της Σαμαριάς χθες βρέθηκα στον Ομαλό να περιμένω τη γυναίκα μου που είχε βρει ένα τραυματισμένο αδέσποτο σκυλί και το πήγαινε σε εφημερεύον κτηνίατρο. Οι χάρτες της Google την έστειλαν σε έναν δρόμο που μόνο τρακτέρ μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

Το κινητό τηλέφωνο δεν είχε σήμα, η κόρη μου και η γυναίκα μου είχαν εγκλωβιστεί στη μέση του πουθενά. Χωρίστηκαν προκειμένου η γυναίκα μου να βρει βοήθεια.

Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί έψαχναν για ώρες να βρουν την οικογένειά μου στις κοιλάδες της Κρήτης. Στήριξαν εμένα και την οικογένειά μου.

Επιπλέον ευχαριστίες στον Γιάννη, τον οδηγό του τρακτέρ, που έπρεπε να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητό μου σε μια διαδρομή μήκους ενός χιλιομέτρου.

Ευχαριστώ την αστυνομία Χανίων και τους άνδρες του Τ.Α.Ε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από εμένα στους αστυνομικούς Γιάννη Κ. και Νίκο Α. »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook