«Shop In» Furniture: Με στυλ ινδονησιακό, μεράκι ελληνικό και αφετηρία τα Χανιά

shop-in-furniture-με-στυλ-ινδονησιακό-μεράκι-ελλη-1064892

Το ShopIn ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στα Χανιά με το όνομα Stock Bazaar,  εμπορευόμενο αρχικά εισαγόμενα έπιπλα από τη Δανία.

«Η υποστήριξη του κόσμου, μας βοήθησε να επεκταθούμε και να συνάψουμε αποκλειστικές συνεργασίες εισαγωγής επίπλων και ειδών διακόσμησης σπιτιού, απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής βασισμένα σε Δανέζικο στυλ και Ινδονησιακή τεχνοτροπία», μας λέει ο ιδιοκτήτης κύριος Στυλιανός Στρατινάκης και συμπληρώνει:

«Τα είδη μας είναι αποκλειστικά από δρυ, rattan και ξύλο Teak. Πρώτες ύλες με μοναδικά χαρακτηριστικά, ύψιστης ποιότητας, που εντούτοις ακόμη δεν είναι πολύ γνωστές στο ευρύ κοινό. Όσο για την εξυπηρέτηση, όσοι δεν μας γνωρίζετε ακόμη, σας περιμένουμε να το διαπιστώσετε από κοντά!»

17 χρόνια μετά, αποστολή του ShopIn, που πλέον απασχολεί 6 άτομα προσωπικό, παραμένει το να προσφέρει στον κόσμο ένα μοναδικό design και τρόπο ζωής για το σπίτι, το γραφείο, το airbnb ή τo ξενοδοχείο του, στην καλύτερη ποιότητα και σε προσιτή τιμή.

Δυνατά σημεία της επιχείρησης, η μοναδικότητα των ειδών σε συνάρτηση με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και το value for money (σχέση ποιότητας τιμής), ενώ στόχο αποτελεί η επέκταση με υποκαταστήματα και σε άλλα σημεία της Ελλάδας.

Διεύθυνση:  Κατάστημα: Λεωφόρος Καζαντζάκη 40, Χανιά

Υποκατάστημα:  Μακρύς Τοίχος – Γερμανικό Πουλί (δίπλα στο κατάστημα «Διάφανο»)

Τηλέφωνο:  28210 91649

Facebook:  https://www.facebook.com/shop.in.furniture/

Instagram:  https://www.instagram.com/shopin_chania/

Website:  https://www.shopin-online.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook