«Σεμνός» και «ταπεινός» ο Κεδίκογλου – Επέστρεψε από διακοπές «καβαλώντας» σκάφος του… Λιμενικού | Photo

σεμνός-και-ταπεινός-ο-κεδίκογλου-8-908079

Δεν ήταν λίγα τα κυβερνητικά στελέχη που είτε για επικοινωνιακούς λόγους, είτε από πραγματικό ενδιαφέρον, θέλησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα πύρινα μέτωπα της Εύβοιας, διακόπτοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ένα από αυτά ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ (εκλέγεται στην Εύβοια), Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος – όπως προκύπτει από ανάρτησή του στο Twitter – βρισκόταν στην Τήνο κατά την εκδήλωση της μεγάλης φωτιάς.

Και εφόσον διέκοψε τις διακοπές του για να επιστρέψει στον τόπο εκλογής του, αποφάσισε να ενημερώσει με πάσα λεπτομέρεια τους διαδικτυακούς του ακόλουθους για το δρομολόγιο που ακολούθησε, ώστε να φτάσει στην Εύβοια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο, προκειμένου να φύγει από την Τήνο και να μεταβεί στη Μύκονο ώστε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για την Αθήνα, χρησιμοποίησε σκάφος του… Λιμενικού.

Μάλιστα, στη σχετική του ανάρτηση στο Twitter ευχαρίστησε τον κυβερνήτη και του πλήρωμα του σκάφους του Λιμενικού που τον μετέφερε «από την Τήνο στη Μύκονο με 8 μποφόρ».

«Ευχαριστώ τον καπετάνιο και το πλήρωμα του σκάφους ΠΑΘ 090 του Λιμενικού Σώματος που στο πλαίσιο της περιπολίας του τον μετέφερε με 8 μποφόρ από την Τήνο στη Μύκονο, καθώς και όλο το προσωπικό του Λιμενικού στα δύο νησιά»

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook