«Σχολικά Χαμόγελα 2021» από τη ΔΕΛΤΑ

σχολικά-χαμόγελα-2021-από-τη-δελτα-1287725

Η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοι προσέφεραν 120 σχολικές τσάντες στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει με ευαισθησία τα παιδιά, μέσα από το διαρκές πρόγραμμά της «Φροντίδα και Χαμόγελα». Στο πλαίσιο του προγράμματος και θέλοντας να βοηθήσει στο να επιστρέψουν όλα τα παιδιά με αισιοδοξία στο σχολείο τους, υλοποίησε και φέτος για τέταρτη χρονιά τη δράση «Σχολικά Χαμόγελα 2021».

Η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της προσέφεραν 120 σχολικές τσάντες γεμάτες με κασετίνες, τετράδια και γραφική ύλη. Η προσφορά έγινε μέσω της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με σκοπό να μοιραστούν οι τσάντες άμεσα στα παιδιά που στηρίζουν οι φορείς «Φίλοι του Παιδιού» και «Εθελοντές του Κόσμου».

Η ΔΕΛΤΑ στέκεται για 70 χρόνια δίπλα στην ελληνική οικογένεια, φροντίζοντας τους συνανθρώπους μας και δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά. Κάθε χρόνο προσφέρει 1,5 εκ μερίδες από τα προϊόντα της, που είναι βασικά διατροφικά αγαθά, απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, ενώ παράλληλα υλοποιεί πλήθος δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας για τη στήριξη της κοινωνίας και του πρωτογενούς τομέα της κτηνοτροφίας, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook