«Σας ευχαριστώ με δάκρυα στα μάτια, κι ας μην ξέρω τα ονόματά σας» – Συγκινεί Χανιώτης που σώθηκε στο Νοσοκομείο

σας-ευχαριστώ-με-δάκρυα-στα-μάτια-κι-α-1378058

Με μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά επιστολή, ένας Χανιώτης που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Χανίων με έμφραγμα, στέλνει το δικό του «ευχαριστώ» στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον κράτησε στη ζωή. Ο κ. Γιάννης Παπαδεράκης από τον Δράπανο Αποκορώνου αναδεικνύει τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και το χιούμορ όσων συνάντησε στο νοσοκομείο, τονίζοντας ταυτόχρονα, ότι στις σημερινές συνθήκες τα παραπάνω δεν είναι αυτονόητα.

Λέει ακόμα, πως συνάντησε ένα ιατρικό προσωπικό εξουθενωμένο, που όμως αγωνίζεται για το καλύτερο δυνατό για τον ασθενή και ευχαριστώντας απαριθμεί έναν-έναν, όλους αυτούς που, από τη δική τους θέση, συνέβαλαν στο να σωθεί, έστω κι αν δεν γνωρίζει τα ονόματά τους.

Δείτε τη συγκινητική επιστολή παρακάτω:

«Την Τρίτη που μας πέρασε 1/02 ένιωσα μια απίστευτη δυσφορία στο στήθος.

Κατοικώντας στον Αποκόρωνα πήγα στο Κέντρο Υγείας Βάμου.

Με έστειλαν με ασθενοφόρο στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων.

Εξετάσεις [ έμφραγμα σε εξέλιξη], εισαγωγή στην Καρδιολογική, Τετάρτη πρωί στεφανιογραφία, τοποθέτηση στεντ, μια μέρα ΜΕΘ, δύο μέρες Καρδιολογική και μετά σπίτι μου με οδηγίες και φάρμακα.

Κύριοι, έμεινα έκπληκτος από τη σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό, την ευγένεια, την επιστημονική κατάρτιση ΟΛΩΝ των εμπλεκόμενων στην περίπτωση μου.

Από την γιατρό, τον νοσοκόμο και τον οδηγό του ασθενοφόρου του κέντρου υγείας Βάμου μέχρι τις καθαρίστριες τους νοσηλευτές/τριες, τους τραυματιοφορείς και τους καρδιολόγους στο Νοσοκομείο Χανίων, συνάντησα μόνο Ανθρωπιά ,ευγένεια, χιούμορ για να με κάνουν να νιώσω καλυτέρα και φροντίδα σε όλους, χωρίς διακρίσεις.

Σε ένα Νοσοκομείο πληγωμένο από τον COVID και τις πολιτικές επιλογές, συνάντησα ένα Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό εξουθενωμένο που παλεύει για το καλύτερο με ό,τι κουράγιο και μέσα του έχουν απομείνει.

Ένα μεγάλο δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας.

Συμπαθάτε με που δεν ξέρω τα ονόματα σας για να σας ευχαριστήσω ένα ένα προσωπικά.

Εσύ «μουρλοκομειο» γιατρέ που με την ομάδα σου μου βάλατε το στεντ.

Εσύ προϊσταμένη στη ΜΕΘ, Νοσοκόμες, εσύ Ειδικευόμενε καρδιολόγε στα ΤΕΠ που έτρεχες ακούραστα 2 μέρες, Εσύ γιατρέ στο Βάμο, εσύ οδηγέ του ασθενοφόρου, Εσύ καθαρίστρια ΟΛΟΙ εσείς και ΟΛΟΙ οι άλλοι που δεν θυμάμαι να ‘στε καλά . Να ‘στε καλά και σας ευχαριστώ με δάκρυα στα μάτια…

Και μην ακούσω ότι έκαναν το αυτονόητο! Αυτονόητο θα ήταν ΑΝ είχαν τα μέσα, ΑΝ δούλευαν σε συνθήκες ανθρώπινες και όχι σε Νοσοκομεία που καταρρέουν κτηριακά, ΑΝ πληρώνονταν σωστά , ΑΝ,ΑΝ…

Παπαδεράκης Γιάννης

Δράπανος Αποκορώνου

Χανιά Κρήτης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook