«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ» είπε για το… ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης

σαν-ηφαίστειο-που-ξυπνά-απ-όνειρο-β-1449813

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έκλεισε την ομιλία του ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης

«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ. Σαν ηφαίστειο που ξυπνά εφτά γενιές σβηστό», είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

«Έτσι είναι και το ΠΑΣΟΚ, ξυπνά σαν ηφαίστειο», είπε ο κ. Σκανδαλίδης χρησιμοποιώντας στίχους της Λίνας Νικολοπούλου. Σ’ εκείνο το σημείο ο κ. Σκανδαλίδης καταχειροκροτήθηκε.

«Αναγέννηση Τώρα και Παντού και Νίκη χωρίς ταβάνι στις ερχόμενες εκλογές!», τόνισε. Όλοι μαζί θα σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα με την νέα γενιά μπροστά», υπογράμμισε ο Κώστας Σκανδαλίδης. «Φεύγοντας από εδώ σήμερα ξέρουμε που να σταθούμε για να αλλάξουμε τα πράγματα.

Για να γίνουμε ξανά οι πρωταγωνιστές των εθνικών και ευρωπαϊκών εξελίξεων, των εξελίξεων στη κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον περιοχή της Μεσογείου και της Βαλκανικής», κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.

2 thoughts on “«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ» είπε για το… ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης

  1. Μπα θα ήταν πιο ακριβές το « σαν δρακουλας μέσα από τα μνήματα ξυπνά « και ζητά ελληνικό αίμα
    Πίσω στο τάφος σας λαμόγια, καταστροφείς της χώρας και του λαού, σούργελα του …..Πολυτεχνείου, συντροφιά του Τσοχατζόπουλου και Σια, του αρχιερέα της διαπλοκης Σημίτη του χρηματιστηρίου, του βοθροανθρώπου που άφησε την ελληνική σημαία να την πάρει ο …..άνεμος, του σημερινού αρχηγού ………..πατερίτσα Μητσοτακη, έξω λαμόγια από την χώρα μου, έξω ανθελληνες από την Ελλάδα, το ότι ειστε έκτός φυλακής ισόβια είναι απίστευτο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook