«Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για τις εκλογές» – Μήνυμα νίκης από τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά | Photos+Video

προχωράμε-όλοι-μαζί-ενωμένοι-για-τις-1687505

Μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα των εκλογών πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, έστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων του κόμματος.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι υποψήφιοι βουλευτές των Χανίων, πραγματοποίησαν προεκλογική εκδήλωση στην Σούδα παρουσία πολιτών, που μαζί συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και παρουσίασαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η 21η Μαΐου θα είναι μία ημέρα ανατροπής. Θα κάνουμε προσκλητήριο για μία προοδευτική δημοκρατική κυβέρνηση σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης:

«Αυτές τις μέρες έχουμε διασχίσει όλο τον νομό Χανίων. Το μήνυμα που παίρνω είναι ότι ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος από την κατάσταση που υπάρχει σήμερα και από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας (…) Κάθε μέρα και περισσότερο κερδίζει ο στόχος που έχουμε βάλει για την ανάγκη να είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα» επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής Χανίων, Βάλια Βαγιωνάκη:

«Το δίλλημα των εκλογών είναι στην κυριολεξία συνέχιση της πολιτικής Μητσοτάκη ή  μία πραγματική αλλαγή που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών» δήλωσε ο ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, Γιώργος Σταθάκης:

«Να δώσουμε μαζί τις μάχες μας για να χτίσουμε ένα κράτος που θα στηρίζεται στην ισοτιμία, στην αποδοχή. Θα είναι πιο ανθρώπινο και αλληλέγγυο για τους πολίτες τους» δήλωσε  η υποψήφια βουλευτής, Μάγκυ Αρσενίδου:

«Θέτουμε τις βάσεις για μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για τις εκλογές» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, Γιώργος Πετράκης:

«Στις 21 Μαΐου θα δούμε ξανά μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα δουμε τον Αλέξη Τσίπρα ξανά πρωθυπουργό και εμείς δίπλα του θα τον στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε τον κόσμο αυτόν εδώ να δει ένα καλύτερο αύριο, το αύριο το δικό μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον αυτού του τόπου» τόνισε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Μανιμανάκη:

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook