«Πρίγκιπας» στο Μονακό ο Τσιτσιπάς – Κατέκτησε το πρώτο του Masters «καθαρίζοντας» με 2-0 σετ τον Ρούμπλεφ

πρίγκιπας-στο-μονακό-ο-τσιτσιπάς-κ-1208507

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τα κατάφερε στο… σπίτι του! Νίκησε 2-0 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του τουρνουά του Monte Carlo και κατέκτησε τον πρώτο Masters 1000 τίτλο της καριέρας του.

Εδώ και κάποια χρόνια, ο Έλληνας πρωταθλητής ζει στο Μόντε Κάρλος του Μονακό και τώρα ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει εκεί, στην… έδρα του, το πρώτο μεγάλο ορόσημο της καριέρας του. Τον πρώτο του Masters τίτλο. Πρόκειται για μια υπέρβαση που έψαχνε καιρό ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έλεγε κάθε φορά πως θα έρθει στην… ώρα του. Με την ανάλογη υπομονή αντιμετώπισε και το σημερινό παιχνίδι ο Τσιτσιπάς και έφτασε σε μια… άνετη κατάκτηση του τροπαίου.

Για να φτάσει σε αυτόν όμως, ο 23χρονος άσος έκανε μια από τις καλύτερες και, ορθότερα, μια από τις πιο ώριμες εμφανίσεις που έχει κάνει στην καριέρα του. Απέναντι σε έναν πολύ δυναμικό αντίπαλο, ο Τσιτσιπάς ήλεγξε κάθε λεπτό του αγώνα και έδειξε να φτάνει στη νίκη δίχως να πατήσει το… γκάζι. Παρότι μπήκε στο ματς ως… αουτσάιντερ, ο Τσιτσιπάς δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Ρώσο που διεκδικούσε επίσης το πρώτο του Masters.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook