«Πού θα διαθέσετε τις 100.000 ευρώ της επιχορήγησης;» – Επιστολή με ερωτήματα προς τη διοίκηση του ΝΟΧ

πού-θα-διαθέσετε-τις-100-000-ευρώ-της-επιχορ-1316796

Επιστολή προς τη διοίκηση του ΝΟΧ απέστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων τμημάτων κολύμβησης ΝΟΧ, Σάββας Σεργάκης. Στην επιστολή, ο κ. Σεργάκης αναρωτιέται ποιοι είναι οι λόγοι που έφυγαν τρεις πρωτοκλασάτοι αθλητές, κυρίως όμως θέτει το ερώτημα, πώς θα κατανεμηθούν τα χρήματα που θα λάβει ο Όμιλος από την φορολόγηση των τυχερών παιχνιδιών.

Ρωτάει ευθέως πού θα διαθέσει τα χρήματα η διοίκηση, αναφέροντας μάλιστα ότι πρόκειται για περίπου 100.000 ευρώ.

Η επιστολή:

«Η μαζική αποχώρηση αθλητών από τον όμιλο και κυρίως των τριών πρωτοκλασάτων, όσο αφορά το τμήμα κολύμβησης, δημιουργεί μια περίεργη ατμόσφαιρα γύρω από το τι γίνεται και το τελικό συμπέρασμα που βγάζει ο κάθε ένας που είναι σε καθημερινή επαφή με το κολυμβητήριο είναι το εξής:

Ο Ν.Ο.Χ βγήκε χαμένος, έχασε ένα κομμάτι της λάμψης του, της δόξας του. Έχασε την ευκαιρία να συνεχιστεί να ακούγεται το όνομα του όχι μόνο στο Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό αλλά και στο Παγκόσμιο στερέωμα.

Με τις επιτυχίες των ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ, ΚΑΧΡΗ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ, το κύρος του Ν.Ο.Χ μεγάλωνε. Οι επιτυχίες αυτών των τριών, έθεταν την μπάρα της επιτυχίας και της αναγνωρισιμότητας του Ομίλου σε υψηλά επίπεδα κάθε φορά. Αυτό τώρα χάθηκε. Το γιατί έφυγαν, το τι έγινε για να τους κρατήσουμε και τι όχι ειναι μια εύλογη απορία που έχουν όλοι οι γονείς, εμείς θέλουμε να θέσουμε ένα άλλο ερώτημα που αφορά την χρηματοδότηση του ομίλου από την φορολόγηση των τυχερών παιχνιδιών.

Οι αθλητικές ομάδες θα ΠΡΕΠΕΙ, βάση νόμου, να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον το 50% της χρηματοδότησης στην ανάπτυξη των φυτώριων, στην συντήρηση, ανάπτυξη και ενίσχυση των εγκαταστάσεων και υποδομών.

Επειδή το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται σε ένα αρκετά σεβαστό ποσό, περί των 100.000 Ευρώ, ποιο είναι το πλάνο του Ομίλου; Πως σκέφτεται ο Όμιλος να διαθέσει τα χρήματα αυτά και που ακριβώς;

Στον Απόστολο, στην Άννα, στον Αλέξανδρο, ένα μεγάλο ευχαριστώ που κολύμπησαν, προπονήθηκαν δίπλα στα παιδιά μας, αποτελώντας ένα ίνδαλμα, ένα πρότυπο για αυτά, για το τι μπορεί να πετύχει κάποιος με σκληρή δουλειά έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες που επικρατούν.

Ναι, να φτιαχτεί το κολυμβητήριο είναι επιτακτικό αλλά ο όμιλος δεν είναι το κολυμβητήριο, οι εγκαταστάσεις μόνο.

Ο όμιλος είναι οι αθλητές, οι προπονητές, αυτοί είναι η ψυχή του και όταν φεύγουν ,φεύγει και ένα κομμάτι της ψυχής του που δεν αναπληρώνεται εύκολα. Καλή επιτυχία στην ζωή τούς, στους αγώνες τους.

Εκ μέρους του Δ.Σ. γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης

Ο Πρόεδρος

Σάββας Σεργάκης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook