«Πόλεμος» Τσίπρα – Μητσοτάκη με ανέκδοτα και ατάκες στη Βουλή: Οι τρεις επιστολές και το ρούτερ

πόλεμος-τσίπρα-μητσοτάκη-με-ανέκδ-870507

Με ένα ανέκδοτο σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας την κριτική που άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία αλλά και την κάλυψη που παρέσχε στον κ. Γεραπετρίτη για τις επίμαχες δηλώσεις του περί ΜΕΘ.

«Όταν φεύγει ένας πρωθυπουργός και αναλαμβάνει o επόμενος του αφήνει τρεις επιστολές για τις δύσκολες στιγμές. Στην πρώτη δύσκολη στιγμή ο νέος πρωθυπουργός ανοίγει την πρώτη επιστολή που αναφέρει «ρίξε όλο το φταίξιμο στον προηγούμενο».

Η δεύτερη επιστολή λέει «ρίξτα στον υπουργό σου» και στην τρίτη επιστολή λέει «ετοίμασε τις δικές σου επιστολές» είπε ο κ. Τσίπρας και καταλόγισε τον κ. Μητσοτάκη ότι ακόμη βρίσκεται στο πρώτο στάδιο που λέει «για όλα φταίνε οι προηγούμενοι».

«Οσονούπω έρχεται ο ανασχηματισμός και θα τα φορτώσετε σε κάποιους υπουργούς σας είναι βέβαιο. Πόσο γρήγορα θα φτάσετε στο τρίτο στάδιο θα το δείξει η ιστορία…» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας προβλέποντας ότι σύντομα ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να ανασχηματίσει την κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν έδειξε, πάντως, διάθεση για χιούμορ και απάντησε κυριολεκτικά στον κ. Τσίπρα ότι δεν βρήκε τρεις επιστολές στο γραφείο του. Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι όταν πρωτοπήγε στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βρήκε «ούτε ρούτερ» για σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook