«Πλημμυρίζει» από επισκέπτες το Ρέθυμνο – Πώς θα βρείτε δωμάτιο την τελευταία στιγμή

πλημμυρίζει-από-επισκέπτες-το-ρέθυ-1635534

«Βουλιάζει» το Ρέθυμνο από καρναβαλιστές και επισκέπτες μόλις τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού.

Ειδικότερα, 35 ομάδες με 16 άρματα και 15.000 καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στους δρόμους για να σκορπίσουν κέφι και χαμόγελα από το Ρέθυμνο σε όλη την Κρήτη και την Ελλάδα!

«Συνολικά στο Ρέθυμνο υπάρχουν 2.200 κλίνες σε ξενοδοχεία, τα οποία είναι ήδη σχεδόν γεμάτα με τις πληρότητες να φθάνουν στο 85%, δίχως να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά οι βίλες και τα airbnb» αναφέρει στο cretalive η κ. Πέπη Μπιρλιράκη, αντιδήμαρχος Τουρισμού στο δήμου Ρεθύμνου.

Βέβαια, «υπάρχει πάντα περιθώριο όσοι ενδιαφέρονται για διαμονή να περιηγηθούν στο rethymnocarnival.gr ή rethymnoguide.gr και να δουν ποια ξενοδοχεία είναι διαθεσιμα, τα εστιατορία της πόλης, τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης αλλά και οδηγίες για να κατευθυνθούν με άνεση και ασφάλεια μέσα στην πόλη» δηλώνει η ίδια.

«Περιμένουμε το τελευταίο τριήμερο οι πληρότητες να φθάσουν στο 100% αφού το ενδιαφέρον είναι πολύ ζωντανό από όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα!» τονίζει η κ. Μπιρλιράκη.

Εκδηλώσεις στα περίχωρα και τα χωριά του Ρεθύμνου

Οι εκδηλώσεις δε σταματάνε στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Ρεθύμνου με τους χιλιάδες καρναβαλιστές αλλά θα συνεχιστούν όλο το τριήμερο, και την Καθαρά Δευτέρα, και στα χωριά «τα οποία είναι υπέροχα αυτή την περιοδο» αναφέρει η αρμόδια αντιδήμαρχος.

«Καλούμε τον κόσμο να ζήσει την εξοχή αφού στο πρόγραμμα υπάρχουν παραδοσιακές εκδηλώσεις και δρώμενα ακόμα και στα χωριά του Ρεθύμνου μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα».

Το θέμα του φετινού καρναβαλιού είναι «Ρέθυμνο: Ένας τόπος που πάντα επιστρέφεις» τόσο με την έννοια της επιστροφής στην κανονικοτητα αλλά και φυσικά με την έννοια του επισκέπτη που γνωρίζει το Ρέθυμνο, το λατρεύει και πάντοτε επιστρέφει.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook