«Πλημμύρισε» παράδοση το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων στην δεύτερη μέρα για το Πολιτιστικό Αντάμωμα του «Ψηλορείτη» | Photos

πλημμύρισε-παράδοση-το-ενετικό-λιμ-895224

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο Πολιτιστικό Αντάμωμα του Χορευτικού Ομίλου Χανίων “O Ψηλορείτης” που πραγματοποιήθηκε στο παλιό λιμάνι των Χανίων και στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα χορευτικά συγκροτήματα που ενθουσίασαν με την παρουσία τους και δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακοί ήταν η απόδοση των χορών από την Σλοβακία καθώς και οι Ποντιακοί χοροί την Ένωσης Ποντίων Χανίων και του Λαογραφικού Ομίλου “Aφροδίτη” Γεροσκήπου από την Κύπρο.

Οι χορευτικές ομάδες του Ψηλορείτη με τους μικρούς και μεγάλους χορευτές του Ομίλου, έδειξαν πόσο στηρίζουν τις παραδόσεις του τόπου μας και με τη σεμνότητα και λεβεντιά τους ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Ο κ. Κώστας Μπούτζουκας ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει τις εκδηλώσεις του Ψηλορείτη, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, όλους τους χορηγούς και βέβαια τους χορευτές μικρούς και μεγάλους που συνετέλεσαν να γίνονται με επιτυχία και οργάνωση τέτοιες εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Στη μουσική συνόδευαν τα μουσικά συγκροτήματα των Ηλία Χορευτάκη, Αφών Περουλάκη, Ανδρέα Λιλικάκη και Αφών Νικολουδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook