«Πήραν στο ψηλό» τη νέα Διοίκηση του Εμπορικού συλλόγου Χανίων

πήραν-στο-ψηλό-τη-νέα-διοίκηση-του-εμ-1290166

«Καλό είναι η νέα διοίκηση να συμβουλεύεται τους εμπειρότερους»

Με σκωπτική διάθεση σχολιάζουν την άρον-άρον απόσυρση της ανακοίνωσης που -άγνωστο πώς- έφυγε από το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων (ΕΔΩ), τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο», Γιώργος Τοπολιανάκης, Στέλιος Παπαδουλάκης και Χρήστος Καπάκης.

Σε ανακοίνωσή τους προτρέπουν την νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, « να συμβουλεύεται τους «εμπειρότερους», καθώς φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν διαθέτει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία για να ανταπεξέλθει στην κρισιμότητα των καταστάσεων»

Η ανακοινώση συνεχίζει επισημαίνοντας πως «σε κάθε περίπτωση, με τις «σπασμωδικές» κινήσεις τους δεν κάνουν καλό ούτε στους εμπόρους, ούτε στην αξιοπιστία του συλλόγου που με κόπο χτίσαμε εδώ και χρόνια. Η συνδικαλιστική δράση δεν είναι διαγωνισμός ταχύτητας ανακοινώσεων ούτε «προσφορές» σκληρού ύφους.

Προϋποθέτει σχέδιο και συνεννόηση για την επίτευξη ενός κάθε φορά συγκεκριμένου στόχου.

Τους προσφέραμε στήριξη για τη συγκρότηση του ΔΣ, προτίμησαν να είναι διοίκηση μειοψηφίας. Τους προτείναμε κοινή κάθοδο των Χανιωτών εμπόρων και επιχειρηματιών στις εκλογές της Ομοσπονδίας Κρήτης, μάς αγνόησαν.

Τουλάχιστον για τις ανακοινώσεις κινητοποιήσεων, ας συνεννοούνται με κάποιους πριν τις εκδώσουν και τις ανακαλέσουν.

Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για την αξιοπιστία ενός συλλόγου που τίμησαν με τη συμμετοχή και την ψήφο τους εκατοντάδες συνάδελφοι.»

Πάντως, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης, δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα η νέα ανακοίνωση που θα αντικαθιστούσε (εντός μισής ώρας) εκείνη που αποσύρθηκε ενώ δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να ακυρώσουν το δημόσιο κάλεσμα που απηύθυναν για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Π.Ε. Χανίων το πρωί της Παρασκευής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook