«Πεντάλ» από όλη την Ελλάδα στα «Βενιζέλεια – Αγριμάκης 2019»

πεντάλ-από-όλη-την-ελλάδα-στα-βενιζ-861296

Ο Αθλητικός Όμιλος Κύδων Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά, διοργανώνει τους ποδηλατικούς αγώνες «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ – Αγριμάκης 2019», στη μνήμη του εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου και του αδικοχαμένου ποδηλάτη του συλλόγου Μανώλη Αγριμάκη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου, με συμμετοχές αθλητών-τριών από τα σωματεία όλης της Κρήτης αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

1ο αγώνας – Σάββατο 18 Μαΐου 2019: Criterium στην πόλη των Χανίων, στην διαδρομή Αν. Παπανδρέου (Ρολόϊ) – Χαρ. Πλουμιστάκη – Ι. Σφακιανάκη – Πλατεία Δικαστηρίων – Ανδρ. Παπανδρέου. Εκκίνηση στις 16.00 από το Ρολόι του Δημοτικού Κήπου. Τερματισμός και απονομές περίπου στις 19.30, στον ίδιο χώρο.

2ος Αγώνας – Κυριακή 19 Μαΐου 2019: Αγώνας δρόμου αντοχής (σε σιρκουί) στη διαδρομή Κοντομαρί-Ξηροκάμπι-Κοιλάδα-Κυπάρισσος-Μαρουλιαχανά-Ξαμουδοχώρι- Βλαχερωνίτισσα-Μάλεμε-Κοντομαρί: Εκκίνηση του αγώνα και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων στην πλατεία του χωριού Κοντομαρί στις 10 το πρωί. Τερματισμός και απονομές περίπου στις 13.30 στην πλατεία του χωριού Κυπάρισσος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook