«Πάρτι» κάνναβης στην Κρήτη – Πληθαίνουν οι συλλήψεις για μικροποσότητες

πάρτι-κάνναβης-στην-κρήτη-πληθαίν-1145895
Φωτό αρχείου

Πολύ συχνό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι συλλήψεις κατηγορουμένων για την κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης και ναρκωτικών ουσιών. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τέσσερεις νέες συλλήψεις στην Κρήτη, δύο από αυτές στα Χανιά και άλλες δυο στο Ηράκλειο.

Πιο αναλυτικά, η ΕΛ.ΑΣ. με το ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων αναφέρει ότι:

Συνελήφθησαν χθες (13.08.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Χερσονήσου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Συνελήφθησαν χθες (13.08.2021) το απόγευμα στα Χανιά δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος τους αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook