«Όρθιος» στην Πάτρα ο Πλατανιάς! Απέσπασε το ισόπαλο 2-2

όρθιος-στην-πάτρα-ο-πλατανιάς-απέσπ-977077

Ο Πλατανιάς στάθηκε όρθιος στην έδρα της Πάτρας απέναντι στην Παναχαϊκή, αποσπώντας την ισοπαλία με σκορ 2-2 στον πρώτο αγώνα για τη Σούπερ Λιγκ 2 που διεξήχθη στο 2020.

Ο Πλατανιάς πήγε να «προδοθεί» από δύο αβίαστα και «φτηνά» λάθη του τερματοφύλακα του, Μαντζάρη, ο οποίος πραγματοποίησε ισάριθμες, άστοχες εξόδους, παρ’ όλα αυτά και στις δύο περιπτώσεις βρήκε τις λύσεις αφού κατάφερε να σκοράρει με τα γκολ των Κωστίκου στο 32ο λεπτό και Λεϊρία στο 54ο.

Από την πλευρά της, η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Πολίμο, ενώ έφτασε εκ νέου στο προβάδισμα με το γκολ στο 39’ από τον Μαυριά.

Να σημειωθεί πως μετά τέλος του ματς στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιάννης Τάτσης τόνισε ότι θα γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές τις επόμενες ημέρες για την ομάδα του Πλατανιά.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών). Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας). 4ος διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας).

Κίτρινες κάρτες: Παπουτσογιαννόπουλος (50’), Ρουσσάκης (90’)

Παναχαϊκή (Γιώργος Μακρίδης): Καπούταγλης, Πολίμος (48’ λ.τρ. Μουστακόπουλος), Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (58’ Μασούρας), Μαυριάς, Σιατραβάνης, Μωραΐτης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σμυρλάκης, Ποζατζίδης (76’ λ.τρ. Πουρζιτίδης), Ουές (90+3’ Νιαυραδάκης), Παπουτσογιαννόπουλος (90+1’ Κατσαρός), Κωστίκος, Λουκίνας, Λεϊρία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook