«Όργιο» ασυδοσίας στην παλιά πόλη των Χανίων – «Μπάτε σκύλοι, αλέστε» οι πεζόδρομοι | Photos

όργιο-ασυδοσίας-στην-παλιά-πόλη-των-991203

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στους -δήθεν- πεζόδρομους της παλιάς πόλης των Χανιών το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλοί έχουν βρει ευκαιρία να… τερματίσουν τα «κοντέρ» της παραβατικότητας.

Αυτό μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει το zarpanews.gr από τους πεζόδρομους μεταξύ της οδού Χάληδων με τον Κάτωλα, αλλά και στην πάνω πλατεία στην της Μητρόπολης και πίσω από αυτήν, στην παλιά πόλη των Χανίων.Αυτοκίνητα, αγροτικά 4×4, μηχανάκια και μηχανές, είναι παρκαρισμένα με τις ώρες σε σημεία που -υποτίθεται- ούτε η διέλευσή τους δεν επιτρέπεται, καθότι είναι χώροι αποκλειστικής διέλευσης πεζών ή μη μηχανοκίνητων οχημάτων.Κάθε έννοια σεβασμού στους κανόνες, καταλύεται επίσης και με την ασυδοσία που υπάρχει στα ζητήματα εκμετάλλευσης του δημόσιου χώρου, με αρκετούς να εφαρμόζουν με το «έτσι θέλω» δικούς τους κανόνες στο που θα εκθέτουν τα εμπορεύματά τους.

Και πάρτε μία ιδέα: Η δημοτική αρχή είχε ξεκινήσει με «σημαία» της την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου και τέτοια περιστατικά θα πρέπει να την αφυπνίσουν, γιατί σίγουρα δεν τιμούν την εικόνα της παλιάς πόλης μας.

Επιβάλλεται να ξεκινήσουν οι έλεγχοι και οι… καμπάνες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, πριν «ξεμουρήσουν» και οι υπόλοιποι και επεκταθεί, σαν άλλος ιός, η αδιαφορία για τους κανόνες και στην υπόλοιπη πόλη. zarpanews.gr

3 thoughts on “«Όργιο» ασυδοσίας στην παλιά πόλη των Χανίων – «Μπάτε σκύλοι, αλέστε» οι πεζόδρομοι | Photos

  1. Tι λέτε ρε παιδιά, ασυδοσία στη παλιά πόλη; Ποσες φορές έχω δει τον ίδιο το Δήμαρχο να περνά άπο το Κάτωλα και να πηγαίνει στο λιμάνι, ενώ γύρω γίνεται το έλα να δεις απο τα εμπορεύματα και τα τραπεζοκαθίσματα και αυτός να κάνει πως δε τρέχει τίποτα. Ολα τα περί νομιμότητας είναι για τους χαζούς, άμα εισαι θρασύς και μάγκας κάνεις ότι γουστάρεις και πλερώνεις και ενα απλό πρόστιμο έτσι για τα μάτια του κόσμου και η ζωή συνεχίζεται…ούτε γατα ούτε ζημιά και μια παλιά πόλη Γιουσουρούμ απο το συντριβάνι ως τα κεράδικα…

  2. Βαρεθήκαμε με τις ανακοινώσεις για νέα εποχή νομιμότητας. Καθένας που βγαίνει τα ξαναλέει τονίζει μάλιστα οτι δεν είναι το ίδιο με τους προηγούμενους, κάνει και μιά νέα διαγράμμιση σε νέο χρώμα και ξανά μανά μια από τα ίδια. Καναδυό πρόστιμα για τα μάτια του κόσμου και το θέμα των καταλήψεων πεζοδρομίων ξανά στη πλήρη ασυδοσία. Καταντήσαμε να περπατάμε στο διάδρομο από τα κόκκινα κολονάκια, αν δεν ειναι παρκαρισμένο μηχανάκι, γιατί το πεζοδρόμιο εξυπηρετεί τα περίπτερα, τις καφετέριες και τα σουβλατζίδικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook