«Ο Βαγγέλης δεν γυρίζει πίσω… Σήμερα εκεί που είναι, θα είναι καλύτερα» | Video

ο-βαγγέλης-δεν-γυρίζει-πίσω-σήμερα-ε-839807

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, είπε μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την κρίση του δικαστηρίου.

Θυμίζουμε ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους 8 από τους 9 κατηγορούμενους, δείτε ΕΔΩ. Οι 3 από τους 8 καταδικασθέντες οι οποίοι ήταν ανήλικοι, καταδικάστηκαν σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας, που πιθανότατα θα εκτίσουν σε δομή της Κρήτης.

Για τους υπόλοιπους 5 καταδικασθέντες η συνολική ποινή που επιβλήθηκε είναι φυλάκιση 36 μηνών. Η ποινή στους πέντε ενήλικες Κρητικούς επιβλήθηκε χωρίς αναστολή ενώ είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη: «Οι γονείς σήμερα ξέρουν πως ο Βαγγέλης εκεί που είναι, θα είναι καλύτερα.

Τα τραύματά της βέβαια η οικογένεια θα τα κουβαλά για μια ολόκληρη ζωή, αφού το παιδί τους δεν ξαναγυρίζει πίσω …».

Πηγή: epirus-tv-news

One thought on “«Ο Βαγγέλης δεν γυρίζει πίσω… Σήμερα εκεί που είναι, θα είναι καλύτερα» | Video

  1. Αυτοί οι γονείς αξίζουν όλο τον σεβασμό μας για την ταπεινή συμπεριφορά τους και τα ελάχιστα λόγια τους στα ΜΜΕ. Ο χαμός του παιδιού τους πραγματικά τους έχει καταβάλει, αλλά αυτοί εκεί σιωπηλοί κουβαλούν τον σταυρό τους. Σε αντίθεση με τους φονιάδες-αλήτες που ούτε στο δικαστήριο δεν πήγαν έστω μια φορά για το τυπικό, που ούτε μια συγνώμη δεν έχουν ξεστομίσει. Κύκλους κάνει η ζωή παιδιά, κάπου σε κάποια στροφή….θα σας πετύχει και θα λάβετε αυτό που αξίζουν τα άνανδρα τομάρια σας εσάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook