«Ο Τζανέρης και η Αρχόντισσα» στη Δρακώνα Κεραμειών: Ένα ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής κουζίνας…

ο-τζανέρης-και-η-αρχόντισσα-στη-δρακ-1092400

Με μεράκι, πείρα και σχολαστικότητα μαζέψαμε τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας… Με υλικά αγνά, από παραγωγούς της περιοχής μας, αλλά και αρκετά δικής μας παραγωγής, παρασκευάζουμε τα φαγητά που εδώ και πάνω από δέκα χρόνια προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, στην παραδοσιακή μας ταβέρνα «Ο Τζανέρης και Η Αρχόντισσα» στην Δρακώνα, μας λένε οι ιδιοκτήτες ενός από τους δημοφιλέστερους γευστικούς προορισμούς στα Κεραμειά.

Ο χώρος φτιαγμένος από ξύλο και πέτρα, εναρμονίζεται με την αρχιτεκτονική της περιοχής. Ένα ζεστό εσωτερικό, δίπλα στο τζάκι περιμένει τους επισκέπτες μας κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ κατά τους θερινούς, μπορούν να απολαύσουν το δροσερό αεράκι του βουνού, αγναντεύοντας τη μοναδική θέα της βεράντας.

Σ’ ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούν οι γεύσεις, εσείς απλά αφεθείτε στην ανθρώπινη φροντίδα και το χαμόγελο. Απολαύστε χειροποίητο ψωμί και παξιμάδι αλλά και φαγητά ημέρας, όλα ψημένα στον ξυλόφουρνο.

Η ταβέρνα είναι πιστοποιημένη με το “Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας” και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την απόλυτα ποιοτική μας κουζίνα σε συνδυασμό με τις μεγάλες μερίδες και τις καλές τιμές. Οι εκατοντάδες θετικές κριτικές άλλωστε, αποτελούν εγγύηση μιας αξέχαστης εμπειρίας.

Στόχος των ανθρώπων της ταβέρνας είναι να συνεχίσουν να ικανοποιούν τους επισκέπτες τους προσφέροντας ποιοτικό, γευστικό παραδοσιακό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση.

Επιπλέον πλεονέκτημα το ότι, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προμηθευτείτε μέλι παραγωγής τους, για εσάς και τους φίλους σας.

Διεύθυνση:  Δρακώνα Κεραμειών, Χανιά,Τηλέφωνο: 6988914114

Facebook:  https://www.facebook.com/TzanerisArchontissa/

Website:  https://tzaneris-archontissa.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook