«Ο θάνατος παραμονεύει στην Κυδωνίας» – Τρομακτικό video

ο-θάνατος-παραμονεύει-στην-κυδωνίας-840661

Κάποιοι στα Χανιά δεν έχουν καταλάβει την σημασία του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ή απλά τον γράφουν στα… παλιά τους τα παπούτσια. Και αυτόν, και όλους τους συμπολίτες τους που εύκολα μπορεί μια μέρα να στείλουν στον τάφο, αν συνεχίζουν αυτές τις επικίνδυνες συμπεριφορές.

Στο βίντεο του zarpanews.gr φαίνεται ο οδηγός του γκρι αυτοκινήτου να περνάει το STOP χωρίς καν να κοιτάξει αν έρχεται κάποιος, χωρίς να μειώσει καν ταχύτητα, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ίδια του τη ζωή, όσο και όποιου «κατεβαίνει» την οδό Κυδωνίας. 

Γιατί; Για να κερδίσεις 2 δευτερόλεπτα; Ίσως χάσεις μια ολόκληρη ζωή…

zarpanews.gr

4 thoughts on “«Ο θάνατος παραμονεύει στην Κυδωνίας» – Τρομακτικό video

    1. Ξερεις, υπάρχουν κάμερες που τοποθετουνται στον εσωτερικό καθρέπτη και καταγράφουν για λόγους ασφαλείας. Στο εξωτερικό χρησιμοποιούνται εδω και χρόνια..Τετοια είναι, φαίνεται ότι καταγράφει από ψηλά..Παντως Αυτο σε ενόχλησε, για τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ που περασε το στοπ «αέρα πατέρα» δεν έχεις να πεις κάτι? Μήπως, λεω, στο βίντεο αναγνώρισες το αμαξι φίλου σου?

  1. Τάκη, οδηγούσα και κατέγραφε μόνιμη κάμερα (όπως είπε και ο Γιώργος) την οποία έχω βάλει στη περιοχή του κεντρικού καθρέπτη. Ηρώ και πινακίδα υπάρχει και πρόσωπο πρόλαβα να δω, μια κυρία γύρω στα 60. Με τα προσωπικά δεδομένα όμως που ισχύουν στη χώρα μας τι να κάνεις; Έτυχε να μη σε σκοτώσουν και θα βρεις και το μπελά σου στο τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook