«Ο νομός απαιτεί τα Χανιά στη Superleague» – Οι χανιώτες στηρίζουν την ΠΑΕ Χανίων | Photos

ο-νομός-απαιτεί-τα-χανιά-στη-superleague-οι-χ-1080501

Τη συμπαράσταση του στην ομάδα μας για το δίκαιο αίτημα της ανόδου στη Super League 1, από τη στιγμή που δεν της επιτράπηκε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο αυτό εντός γηπέδου, εξέφρασε ο κόσμος των Χανίων.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/07) στα γραφεία της ΠΑΕ, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το “ο Νομός απαιτεί τα Χανιά στη Super League!”, την ώρα που ο σύνδεσμος “Χανιά – Θύρα 4” έκανε τη νύχτα – μέρα από τα καπνογόνα!

Εκτός από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων και τον υπόλοιπο κόσμο που παρευρέθηκε στο στενό της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάνη, το “παρών” έδωσαν και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων – συλλόγων που συνεργάζονται με την ομάδα μας στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Δώσε πάσα στη Ζωή”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Αντώνης Ροκάκης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της διοίκησης έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μην αδικηθεί η ομάδα μας στην επικείμενη αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας.

? Ο κόσμος έστειλε το… μήνυμα!Τη συμπαράσταση του στην ομάδα μας για το δίκαιο αίτημα της ανόδου στη Super League 1,…

Gepostet von ΠΑΕ Χανιά / Chania FC am Sonntag, 26. Juli 2020

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος, παπούτσια, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Micro Roastery taros"Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που στέκονται

Πηγή: chaniafc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook