«Ο Μάστορας της Πείνας»: Γευστικά σάντουιτς, μερίδες και μπύρα Χάρμα, λίγο πριν τη μεγάλη παραλία στα Φαλάσαρνα

ο-μάστορας-της-πείνας-γευστικά-σάντ-1071338

Αγάπη και μεράκι για το καλό φαγητό! Αυτά είναι τα μυστικά του Δημήτρη Λουπασάκη, ή αλλιώς του «Μάστορα της Πείνας», που τον τελευταίο χρόνο λειτουργεί το ομώνυμο Cafe – Grill & Sanwitch Bar, λίγο πριν τη μεγάλη παραλία, στην αγαπημένη Φαλάσαρνα.

«Πεινάς; Σ’ έφτιαξα!» Με αυτό το motto, ο ιδιοκτήτης υποδέχεται τους επισκέπτες του σερβίροντας καθημερινά εξαιρετικό καφέ, τα πιο χορταστικά και νόστιμα σάντουιτς που έχετε δοκιμάσει, αλλά και ποιοτικό μπέργκερ και μερίδες από το grill σε XL διαστάσεις! 

Ανακαλύψτε τον «Μάστορα της Πείνας» σε ένα ήρεμο και προσιτό περιβάλλον, λίγο πριν τη μεγάλη παραλία, ξεκινήστε με καφέ, απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα και, όταν έρθει η ώρα, χορτάστε την πείνα σας και δροσιστείτε με μια παγωμένη φρέσκια μπύρα «Χάρμα».

«Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη λένε… Η αλήθεια είναι πως εμείς εδώ, με την ποιότητα και την ποσότητα να είναι τα βασικά μας «όπλα», έχουμε ήδη κερδίσει τον κόσμο…«, μας λέει ο ιδιοκτήτης που στοχεύει σε ολοένα και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες χρόνο με το χρόνο.

Διεύθυνση:  Φαλάσαρνα, Τηλέφωνο: 6993952580

Facebook page:  https://www.facebook.com/Μαστρομητσος-ο-μαστορας-της-πεινας-108803140874322/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook