«Νέο αίμα» στο Δήμο Χανίων: Η Νίκη Μπαϊλάκη στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Σημανδηράκη

νέο-αίμα-στο-δήμο-χανίων-η-νίκη-μπαϊλ-1757955

Στο πλευρό του  Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη η Νίκη (Ανδρονίκη) Μπαϊλάκη

Η γνωστή οικονομολόγος και εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτικής Κρήτης, Νίκη Μπαϊλάκη, αποφάσισε να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, ως ενεργό μέλος της κοινωνίας των Χανίων.

Στο μήνυμα της προς τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες η κα Μπαϊλάκη αναφέρει:

«Στην τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Σημανδηράκη να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό «για τα Χανιά» απάντησα θετικά, αξιολογώντας το έργο και τη συνολική του δράση στη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο Χανίων.

Επίσης ως ενεργός πολίτης δεν θέλω να είμαι απλός θεατής στην εξέλιξη των τοπικών υποθέσεων, αλλά επιθυμώ να παρεμβαίνω, να τοποθετούμαι και να συμμετέχω στο δημόσιο διάλογο.

Με μεγάλη τιμή απευθύνομαι σε εσάς ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την προώθηση της συνεργασίας και ανάπτυξης, σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας.»

Η Νίκη (Ανδρονίκη) Μπαϊλάκη γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και έχει μεταπτυχιακές σπουδές σε Εφαρμοσμένα Οικονομικά και χρηματοοικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Από το 2019 έχει εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτικής Κρήτης και εκτελεί χρέη οικονομικού επόπτη.

Είναι ελεύθερη επαγγελματίας λογίστρια/φοροτεχνικός και εταίρος /διαχειρίστρια στην Μπαϊλάκης Ανδρέας ΙΚΕ ( εταιρία παροχής λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook