«Νάνης» – Μέλι Σφακίων: Ένα διαφορετικό Χανιώτικο μέλι

νάνης-μέλι-σφακίων-ένα-διαφορετικ-1077966

Με μεγάλη αγάπη για τη φύση, το βουνό και τους παρθένους τόπους, ο Ευτύχης Νανάκης μάζευε βότανα του βουνού από μικρός για το σπίτι και ξετρελαινόταν για τ’ αρώματά τους…

Αργότερα, μετά το στρατό, γνώρισε τον κόσμο της μέλισσας και μαγεύτηκε συνειδητοποιώντας πως ανακάλυψε μια ενασχόληση μέσα από την οποία θα κατάφερνε να συνδυάσει όλα όσα του άρεσαν: Να απολαμβάνει τα παρθένα βουνά των Σφακίων, ανάμεσα σε αμέτρητα αρωματικά βότανα διατηρώντας εκεί μέλισσες και παράγοντας ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο μέλι. Το «Νάνης» μέλι Σφακίων.

Εδώ και 7 χρόνια λοιπόν, το μέλι του (καθώς και τα προϊόντα μέλισσας που διαθέτει στην αγορά), το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από ορεινές περιοχές μακριά από καλλιέργειες και φυτοφάρμακα, μας συστήθηκε και μας κέρδισε με το άρωμά του για το οποίο φροντίζουν βότανα όπως μαλοτήρα, φασκομηλιά, ματζουράνα, θυμάρι και άλλα.

«Το «Νάνης» είναι ένα μέλι πολύ ιδιαίτερο λόγο του καθαρού περιβάλλοντος, των βοτάνων και του μικροκλίματος που επικρατεί στα μεγάλα υψόμετρα όπου διατηρώ τις μέλισσές μου», τονίζει ο κύριος Νανάκης.

Για τους ίδιους λόγους, η ποιότητα είναι εξαιρετική με στόχο να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.

Διεύθυνση:  Ασκύφου Σφακίων, Χανιά, Τηλέφωνο: 6976151084

Facebook:  https://www.facebook.com/Nanis.Honey.Sfakia/

Instagram:  https://www.instagram.com/nanis_honey_sfakia/

 

Made with Square InstaPic

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook