«Ναι, το έκανα» είπε ο 27χρονος στη γυναίκα του για την δολοφονία της Αμερικανίδας – Για ποιο λόγο πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων

ναι-το-έκανα-είπε-ο-27χρονος-στη-γυναί-893108

Το ενδεχόμενο, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας Βιολόγου, Suzanne Eaton, να είχε και συνεργό, εξετάζουν πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες οι Αρχές, που ερευνούν προσεχτικά όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για την ανατριχιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της  60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, που είχε εξαφανιστεί πριν από αρκετές ημέρες, είναι πολύ πιθανό να είχε και συνεργό, κατά τη μεταφορά του πτώματος και τη ρίψη του στα γερμανικά Πολυβολεία, όπου η σορός της Eaton βρέθηκε σε κατάσταση σήψης,

Στο νοσοκομείο Χανίων, εξάλλου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο ο 27χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κάτοικος Μάλεμε και φερόμενος ως δράστης, προκειμένου να δώσει αίμα και υλικό DNA, για την ταυτοποίηση γενετικού υλικού, που θα ρίξει φως στα σενάρια περί βιασμού της Αμερικανίδας.

Χαρακτηριστικό πάντως του ειδεχθούς εγκλήματος και του… στίγματος που άφησε, όχι μόνο στα Χανιά αλλά και στην Κρήτη, είναι το γεγονός ότι μέχρι τις 11.00 το πρωί, ουδείς δικηγόρος είχε δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του 27χρονου. Κάτι που ωστόσο, δεν αποκλείεται να συμβεί, μέχρι τη σημερινή προσαγωγή του φερόμενου ως δράστη στον εισαγγελέα.

Έκπληκτος και ταυτόχρονα σοκαρισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης, που φέρει ως δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου τον 27χρονο, δήλωσε ο πεθερός του.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα, μιας και ποτέ δεν είχαμε αντιληφθεί πως το παιδί ήταν άρρωστο» τόνισε στις αρχικές δηλώσεις ο πεθερός και συμπλήρωσε: Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, με τα αστεία του δεν σου άφηνε περιθώριο να σκεφτείς κάτι άλλο. Τραβούσε κάθε τόσο κάποια βίντεο και μας τα έδειχνε από διάφορα πράγματα. Τις ανιψιές μου που μένουν από πάνω και η γυναίκα μου, δεν τις ενόχλησε ποτέ.

Ξέρεις τι είναι να μην σε ξέρει η αστυνομία και να σε μάθει μέσα σε μια μέρα, μου κουβάλησε όλη την ασφάλεια εδώ… Τόσο καιρό δεν έδειχνε το οτιδήποτε, ήταν φυσιολογικός. Δεν κρυβόταν, πηγαινοερχόταν στο χωριό. Εγώ ξέρω οτι δεν έχει κάποιο βοηθό, αλλά στο χωριό του στο Μάλεμε δεν ξέρω αν έχει εργάτη. Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη, όλο κλαίει και το μόνο που της είπε, είναι ότι «ναι, το έκανα»» δηλώνει, ο πεθερός του.

Δείτε  βίντεο από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Suzanne Eaton

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook